Aanmelden voor een gratis Dropbox-proefperiode

Bijgewerkt Apr 29, 2024
person icon

In dit artikel wordt een functie beschreven die beschikbaar is voor alle Dropbox-gebruikers.

Je kunt je aanmelden voor een gratis proefperiode van Dropbox Essentials, Business of Business Plus om onze premiumfuncties uit te proberen.

Dit doe je als volgt:

1. Ga naar dropbox.com/plans.
  2. Selecteer het abonnement dat je wilt uitproberen en klik op Gratis uitproberen.
  3. Geef je e-mailadres op.
    • Als je al een persoonlijk Dropbox-account hebt, kun je deze proefperiode koppelen aan je bestaande account.
    • Als je nog geen Dropbox-account hebt, kun je er nu een maken om je gratis proefperiode te starten.
highlighter icon

Opmerking: je kunt ook je Google- of Apple-account koppelen om je aan te melden bij Dropbox.

1. Vul de registratie- en factureringsgegevens in.
  2. Klik op Gratis proefperiode starten

Meer informatie over de functies die beschikbaar zijn voor Dropbox Essentials, Business en Business Plus.

Als je niet wilt doorgaan met dit abonnement of een ander abonnement wilt uitproberen, kun je opzeggen vóór de eerste factureringsdatum die is vastgesteld op het moment dat je je aanmeldde voor de gratis proefperiode. Meer informatie over annulering van een gratis Dropbox-proefperiode.