Sådan tilmelder du dig en gratis prøveperiode på Dropbox

Opdateret Apr 26, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der er tilgængelig for alle Dropbox-brugere.

Du kan tilmelde dig en gratis prøveperiode på Dropbox Essentials, Business eller Business Plus for at prøve vores premium-funktioner.

Det gør du på følgende måde:

1. Gå til dropbox.com/plans.
  2. Vælg, hvilken plan du vil prøve, og klik på Prøv gratis.
  3. Indtast din e-mailadresse.
    • Hvis du allerede har en privat Dropbox-konto, kan du forbinde denne prøveperiode med din eksisterende konto.
    • Hvis du ikke allerede har en Dropbox-konto, kan du oprette en nu for at starte din gratis prøveperiode.
highlighter icon

Bemærk! Du kan også forbinde din Google eller Apple-konto for at logge på Dropbox.

1. Udfyld oplysninger til tilmelding og fakturering.
  2. Klik på Start gratis prøveperiode

Få mere at vide om de funktioner, der findes i Dropbox Essentials, Business og Business Plus.

Hvis du ikke vil fortsætte med denne plan eller vil prøve en anden plan, kan du opsige prøveperioden før den første faktureringsdato, som blev fastsat på det tidspunkt, hvor du tilmeldte dig den gratis prøveperiode. Få mere at vide om, hvordan du opsiger en gratis prøveperiode på Dropbox .