Sådan ændrer du dine afregningsoplysninger til Dropbox

Følg instruktionerne til din kontotype for at ændre dine afregningsoplysninger til Dropbox, herunder dit kreditkortnummer.

Hvis du vil opsige dit abonnement på Dropbox, kan du læse om, hvordan du gør det

Dropbox Plus eller Professional

Log på dropbox.com, og klik på Min afregningsside for at gå direkte til dine afregningsindstillinger. Klik derefter på Opdater ud for Betalingsmetode.

Du kan også ændre dine afregningsoplysninger med denne fremgangsmåde:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede eller den grå cirkel i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Fakturering.
  5. Klik på Opdater ud for Betalingsmetode.
    • Hvis din betalingsmetode er Mobil, skal du gå til Apple App Store eller Google Play Butik for at administrere din betalingsmetode.
  6. Tilføj et nyt kreditkortnummer, eller forbind en PayPal-konto.
  7. Hvis du ikke vil skifte valuta, kan du ændre dit postnummer eller dit land ved at tilføje en betalingsmetode, der passer til din nye placering.

Se, hvordan du skifter valuta.

Administratorer for Dropbox Business-teams

Hvis du vil ændre afregningsperioden for en Dropbox Business-konto, skal du være teamadministrator for kontoen. Find din teamadministrator.

Hvis du er teamadministrator, skal du logge på dropbox.com og klikke på Mit teams afregningsside for at gå direkte til dine afregningsindstillinger. Klik derefter på Opdater ud for Betalingsmetode

Du kan også ændre dine afregningsoplysninger med denne fremgangsmåde:

1. Log på dropbox.com med din teamadministratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på fanen Fakturering.
  4. Klik på Opdater ud for Betalingsmetode.
  5. Tilføj et nyt kreditkort, eller forbind en PayPal-konto.

Har du købt et Dropbox-abonnement fra din telefon?

Hvis du har købt et Dropbox-abonnement fra en Android-enhed, skal du opdatere dine afregningsoplysninger via Google Play.

Hvis du har købt et abonnement fra en Apple-enhed, skal du opdatere dine afregningsoplysninger via iTunes.

Hvorfor kan jeg ikke finde mine afregningsoplysninger til Dropbox?

Hvis du stadig ikke kan finde dine afregningsoplysninger, kan du være kommet til at logge på en gratis Dropbox-konto, som du måske ikke vidste, at du havde. Brug opslagsværktøjet til opkrævninger på kreditkort til at finde den konto, der er forbundet med en opkrævning på dit kreditkort.

Hvis du har brug for yderligere hjælp til at opdatere dine afregningsoplysninger, kan du kontakte vores supportteam. Log på din Dropbox-konto, inden du kontakter support.