Støtte for brukertilgjengelighet

Oppdatert Nov 01, 2023

Dropbox har forpliktet seg til å gjøre brukeropplevelsen tilgjengelig for alle. Det innebærer å ta hensyn til mennesker med ulike funksjonsevner ved å bruke en rekke hjelpeteknologier og legge til rette for ulike omstendigheter.

Vårt mål er å tilby produkter som hjelper alle med å utnytte potensialet de har. Vi samarbeider med en tredjepartstjeneste for tilgjengelighetstesting for å sikre at vi overholder denne forpliktelsen, og vi streber etter å overholde standardene i retningslinjene for tilgjengelighet på nettsider (Web Content Accessibility Guidelines).

VPAT

Du kan laste ned VPAT (Voluntary Product Accessibility Template) for alle de viktigste Dropbox-produktene som PDF.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer vedrørende brukertilgjengeligheten til et Dropbox-produkt, kan du kontakte oss på dropboxforall@dropbox.com.