Understøttelse af tilgængelighed

Opdateret Nov 01, 2023

Dropbox bestræber sig på at tilbyde den bedst mulige brugeroplevelse til alle. Det betyder, at vores produkter også skal være tilgængelige for personer med forskellige funktionsevner, som bruger en række forskellige hjælpeteknologier, og i forskellige situationer.

Vores mål er at fremstille produkter, der hjælper alle med at udnytte deres fulde potentiale. Vi samarbejder med en tredjepartstjeneste, der tester for tilgængelighed, så vi kan være sikre på, at vi lever op til denne forpligtelse, idet vi måler i forhold til et sæt standarder fastsat i retningslinjerne for tilgængeligt webindhold (Web Content Accessibility Guidelines, WCAG).

VPAT

Du kan downloade VPAT-skabelonen (Voluntary Product Accessibility Template) for alle Dropbox' kerneprodukter som PDF-fil.

Hvis du har spørgsmål om tilgængelighed i Dropbox-produktet, kan du kontakte os på dropboxforall@dropbox.com.