Hvordan formatere tekst i et Dropbox Paper-dokument

Hvis du vil formatere tekst i et Paper-dokument, markerer du teksten du vil redigere. Denne menyen dukker opp:
Dropbox Paper-formateringsmeny

Fra denne menyen kan du formatere tekst med følgende handlinger.

Meny-knapp (fra venstre til høyre)

Handling

Hurtigtast

B

Lage fet tekst

+ B

S

Gjennomstreking tekst

⌘ + Opt + S

Penn

Utheve tekst i blått

+ E

Kobling

Hyperkobling

⌘ + K

H1

Lage en stor overskrift*

# mellomrom

H2

Lage en mellomstor overskrift*

## mellomrom

H3

Lage en liten overskrift (fet)*

### mellomrom

Punkt liste

Start punkt Liste

- mellomrom

Avmerkingsboks

Opprette gjøremål

[ ] Plass

Tekstboks

Legge til kommentar

⌘ + Opt + M

Obs! Noen formateringsalternativer, som kursiv og understreking av tekst, er bare tilgjengelig via hurtigtaster.

For å se en komplett liste over alle hurtigtaster, klikker du på tatstatur-ikonet nederst til høyre i Paper-dokumentet ditt, eller trykk + / på Mac eller Ctrl + / i Windows.

*Hvis du vil skjule en stor eller mellomstor overskrift, holder du musepekeren over teksten og klikker på pilen (Skjul) til venstre. Denne funksjonen støttes ikke i Firefox.

Har Dropbox Paper stavekontroll?

Dropbox Paper har for øyeblikket ikke egen stavekontroll. Hvis nettleseren har innebygd stavekontroll, vil Paper bruke denne. Hvis du vil slå av stavekontroll, må du gjøre dette i innstillingene for nettleseren.

Hvordan formatere en tekstblokk

Du kan formatere en tekstblokk ved å bruke hurtigtaster.

Du kan for eksempel konvertere en punktliste til en nummerert liste ved å trykke på  + Shift + 7 , eller til en oppgaveliste ved å trykke på +  Shift + C.

Hvordan formatere tekst i Dropbox Paper-mobilappen

1. Åpne Paper-mobilappen.
  2. Åpne Paper-dokumentet du vil formatere.
  3. Trykk på en ny linje, eller trykk på Rediger, så vises formateringsalternativene over tastaturet.

Ønsker du å gjøre noe annet i Paper-dokumentet ditt?

Finn ut hvordan du setter inn bilder, videoer og andre filer

Finn ut hvordan du oppretter en tidslinje.

Finn ut hvordan du oppretter en tabell

Finn ut hvordan du setter inn emojier

Hvis du er Dropbox-bruker, kan du finne ut mer om Dropbox Paper med gratis praktisk virtuell opplæring.

I dette 30-minutters kurset vil en instruktør vise deg hvordan du bruker Paper sammen med teamet ditt. Du får også tips og triks, og du kan se hvordan du administrerer tilgang.

Det er flere klasser hver uke. Registrer deg nå.