Oversikt over App Center

Dropbox App Center er en appkatalog hvor du kan finne og koble til tredjepartsapper til Dropbox-kontoen – alt på ett sted.

Hvis du vil vise App Center, logger du på dropbox.com og klikker på App Center i venstre sidestolpe. Du kan klikke på en av appsamlingene i venstre sidestolpe for å bla gjennom tilgjengelige apper, eller bruke søkefeltet for å finne en bestemt app.

Koble til en app

Slik kobler du til en app:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på App Center i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på navnet til appen du ønsker å koble til.
    • Hvis du ikke ser appen du leter etter, kan du bruke søkefeltet.
  4. Klikk på Koble til eller Finn ut mer.

Administrer innstillinger for app eller koble fra en app

Slik administrerer du innstillingene for en app:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på App Center i venstre sidestolpe.
  3. Under Administrer klikker du på Tilkoblede apper.
  4. Klikk på appen du vil administrere.
  5. Klikk på Administrer eller Koble fra.
    • Hvis du ikke ser Koble fra, klikker du på Administrer, og deretter klikker du på Koble fra ved siden av kontoen du vil koble fra.

Obs! Hvis du bruker en Dropbox Business-konto og ikke ser et alternativ for å administrere innstillinger, kan det hende innstillingene dine administreres av administratoren din.