Koble til kalendere og møter til Dropbox

Du kan koble Google- eller Outlook-kalenderen til Dropbox-kontoen din. Med kalenderintegrasjonen kan du se kommende møter, delta i møter og legge ved filer til møter rett fra skrivebordet.

Slik kobler du til Google- eller Outlook-kalenderen din:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Ved siden av Google eller Outlook klikker du på Koble til Google eller Koble til Outlook og følger instruksjonene.

Bli med i møter fra Dropbox-skrivebordsprogrammet

Når du har koblet til kalenderen, får du tilgang til de planlagte møtene dine fra Dropbox-skrivebordsprogrammet. For å bli med må du ha opprettet et møte med en av følgende apper:

Slik blir du med i møter i Dropbox-skrivebordsprogrammet:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet eller menylinjen
  2. Klikk på fanen Til deg for å se kommende møter i Google- eller Outlook-kalenderen din.
    • Obs! Møter dukker opp 5 minutter før de begynner, og blir stående 10 minutter etter at de er over
  3. Klikk på Bli med i Zoom-møte, Bli med i Google Hangouts eller Bli med i Google Meet for å bli med i møtet.

Legge ved filer til møtene dine fra skrivebordsprogrammet

Du kan legge ved filer til møtene dine direkte fra skrivebordet.

Slik legger du ved en fil til et møte:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet eller menylinjen
  2. Klikk på fanen Til deg for å se kommende møter i Google- eller Outlook-kalenderen din.
    • Obs! Møter dukker opp 5 minutter før de begynner, og blir stående 10 minutter etter at de er over
  3. Klikk på Legg ved under møtet du vil legge ved en fil til.
    • Dropbox kan også lage Forslag til filvedlegg, som vises under møtenavnet
  4. Klikk på filen du vil legge ved.
  5. Klikk på OK (Windows) eller Velg (Mac).
    • Du kan legge ved opptil tre filer til et møte

Hvis du vil ta møtenotater i en Dropbox Paper-mal, klikker du på nedoverpilen ved siden av Legg ved, og klikker på Ta notater.

Kan andre se de vedlagte filene mine?

Hvis de andre deltakerne i møtet har tilgang til filen du legger ved gjennom Dropbox-delingstillatelser, vil den også dukke opp i fanen Til deg. Hvis det ikke er tilfelle, er det kun du som kan se den.