Legg Dropbox i Filer-appen på Chromebook

Oppdatert Feb 27, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for alle Dropbox-kunder.

Du kan legge Dropbox-mappen din i Filer-appen på Chromebook, slik at du kan få tilgang til filer som er lagret på enheten din og i Dropbox-kontoen din på samme sted. For å gjøre det må du være ChromeOS-bruker og være logget på Dropbox Android-appen på Chromebooken din.

Slik får du tilgang til Dropbox-kontoen din i Filer-appen:

1. Åpne Filer-appen på Chromebook.
  2. Klikk på Konto.
  3. Klikk på Dropbox-mappen din.
    • Hvis du kobler den jobbrelaterte og private Dropbox-kontoen til Chromebook-en, ser du begge mappene.
highlight icon

Obs! Hvis du avinstallerer Dropbox Android-appen, blir Dropbox-mappen fjernet fra Filer-appen.

Hvilke Dropbox-funksjoner er tilgjengelige i Filer-appen?

I Dropbox-mappen i Filer-appen kan du:

• Velge mellom forskjellige Dropbox-kontoer
  • bla gjennom filene dine
  • Legge til filer
  • Sortere filer etter navn / tidspunkt endret / størrelse / type
  • Slette filer
  • Eksportere / laste ned filer
  • Opprette nye mapper
  • Se forhåndsvisning av filer

Hvilke Dropbox-funksjoner er ikke tilgjengelige i Filer-appen?

Noen Dropbox-funksjoner er ikke tilgjengelige i Filer-appen. Dette er noen av dem:

• Administrering av innstillinger for deling for delt mappe
  • Søk i Dropbox-mappen din
  • Filsamarbeid i sanntid (hvis to personer redigerer en fil samtidig, lager de to ulike kopier)
  • Kommenterer på filer
  • Gjenoppretting av nylig slettede Dropbox-filer fra menyen Nylig slettet
  • Flytting av filer eller mapper til en mappe som du ikke har åpnet ennå (noen mapper vises ikke som mulige plasseringer med mindre du åpner mappen før du prøver å flytte filer eller mapper til den)
  • Hvis det er valgt en passkode for Dropbox-appen, er Dropbox-mappen ikke tilgjengelig i Filer-appen
  • Tilgang til filer i Dropbox-mappen når du er frakoblet

Mens vi jobber for å forbedre Dropbox-integrasjonen med Filer-appen, kan du bruke Dropbox Android-appen for å få tilgang til noen av disse funksjonene som vanlig.