Hvordan koble til Google- og Outlook-kalendere til Dropbox

Oppdatert Dec 13, 2023

Du kan koble Google- eller Outlook-kalenderen og -kontaktene dine til Dropbox-kontoen din. Da kan du dele filer og mapper i Dropbox med importerte kontakter.

Koble Google- eller Outlook-kalenderen og -kontaktene dine til Dropbox

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på App Center i rullegardinmenyen som vises.
  4. Klikk på Google-kalender eller Outlook-kalender og -kontakter.
highlight icon

Merk: Du kan bruke søkefunksjonen i App Center øverst på siden for å finne apper.

1. Klikk på Koble til, og følg instruksjonene.

Koble fra Google- eller Outlook-kalenderen og -kontaktene dine fra Dropbox

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (bilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Klikk på Google Kalender eller Outlook Kalender og kontakter.
  6. Klikk på Koble fra.