Slik bruker du Dropbox-tilleggsprogrammet for dataoverføring, levert av Movebot

Oppdatert Jan 31, 2024
person icon

Tilleggsprogrammet for dataoverføring, levert av Movebot, er tilgjengelig for Dropbox-teamkontoer via salgsteamet til Dropbox. Hvis du er administrator på en Dropbox-teamkonto, og du ønsker å finne ut mer om dette tilleggsprogrammet, kan du kontakte kontoteamet ditt eller din tildelte kunderepresentant i Dropbox.

Tilleggsprogrammet for dataoverføring, levert av Movebot, sørger for rask og sikker overføring av filer og tilhørende tillatelser fra lokale filservere og eksisterende nettskylagringsløsninger til Dropbox-teamkontoen deres.

Med tilleggsprogrammet kan administrator på Dropbox-teamkontoer:

• overføre hjemmekataloger, mapper og personlige delinger til Dropbox-teamkontoen deres
  • overføre delingstilatelser fra nettskykilder og lokale kilder til Dropbox-teamkontoen deres
  • overvåke filoverføringsjobber i sanntid med rapportering, visualisering og logging av hendelser
  • automatisere og fremskynde overføringer med parallell lasting, Dropbox API-kalloptimalisering og Movebots administrerte skalerbare teknologi
  • planlegge overføringsjobber på forhånd – til å kjøre én gang eller etter en gjentakende tidsplan