Wat is Dropbox Plus?

Bijgewerkt Dec 04, 2023

Met het Dropbox Plus-abonnement krijg je 2 TB opslagruimte, plus geavanceerde functies voor synchronisatie, beveiliging en bestandsherstel. Hieronder vind je enkele functies die je krijgt bij het Dropbox Plus-abonnement.

Upgraden naar Dropbox Plus

Extern verwijderen

Met Extern verwijderen kun je bestanden verwijderen van een verloren of gestolen apparaat. Meer informatie over Extern verwijderen.

Dropbox Rewind

Met Dropbox Rewind kun je een groot aantal wijzigingen in één keer ongedaan maken. Meer informatie over Dropbox Rewind

Dropbox Back-up

Maak automatisch een back-up van belangrijke mappen van je computer en externe harde schijf naar Dropbox Backup. Mappen waar je een back-up van maakt zijn toegankelijk vanuit je online Dropbox account. Je kunt met Dropbox Backup ook je bestanden en mappen terugzetten van een back-up naar een nieuwe computer. Meer informatie over Dropbox Backup.

Dropbox Passwords

Dropbox Passwords is een mobiele app en browserextensie van Dropbox waarmee je gebruikersnamen en wachtwoorden kunt opslaan, synchroniseren en automatisch kunt invullen. Meer informatie over Dropbox-Passwords.

Dropbox Vault

Met Dropbox Vault kun je in Dropbox een locatie met een extra beveiligingslaag voor je gevoeligste bestanden maken en deze delen met vertrouwde contactpersonen. Meer informatie over Dropbox Vault