Wat is Dropbox Plus?

Met het Dropbox Plus-abonnement krijg je 2 TB opslagruimte, plus geavanceerde functies voor synchronisatie, beveiliging en bestandsherstel. Hieronder vind je enkele functies die je krijgt bij het Dropbox Plus-abonnement.

Upgraden naar Dropbox Plus

Extern verwijderen

Met Extern verwijderen kun je bestanden verwijderen van een verloren of gestolen apparaat. Meer informatie over Extern verwijderen

Slimme synchronisatie

Met slimme synchronisatie kun je opslagruimte op de harde schijf besparen door sommige bestanden alleen online te maken. Meer informatie over Slimme synchronisatie

Dropbox Terugdraaien

Met Dropbox Terugdraaien kun je een groot aantal wijzigingen in één keer ongedaan maken. Meer informatie over Dropbox Terugdraaien

Computerback-up

Met computerback‑up kun je van bepaalde belangrijke mappen een back-up maken in Dropbox, zoals bijvoorbeeld de mappen Bureaublad, Documenten en Downloads. Meer informatie over computerback-up

Dropbox Passwords

Dropbox Passwords is een desktopapp, mobiele app en browserextensie van Dropbox waarmee je gebruikersnamen en wachtwoorden kunt opslaan, synchroniseren en automatisch kunt invullen. Meer informatie over Dropbox-Passwords

Dropbox Vault

Met Dropbox Vault kun je in Dropbox een locatie met een extra beveiligingslaag voor je gevoeligste bestanden maken en deze delen met vertrouwde contactpersonen. Meer informatie over Dropbox Vault