Wat is Dropbox Plus?

Dropbox Plus biedt functies voor bescherming bij kwijtgeraakte of gestolen apparaten, Slimme synchronisatie, Dropbox Terugdraaien en 2 TB opslagruimte voor je foto's, video's, documenten en andere bestanden.

Bescherming in geval van kwijtgeraakte apparaten

Met Extern verwijderen kun je bestanden verwijderen van een verloren of gestolen apparaat. Meer informatie over Extern verwijderen

Slimme synchronisatie

Slimme synchronisatie is een functie waarmee je opslagruimte op de harde schijf kunt besparen. Meer informatie over Slimme synchronisatie

Dropbox Terugdraaien

Dropbox Terugdraaien is een tool waarmee je een map of heel account kunt terugzetten naar een eerder tijdstip. Meer informatie over Dropbox Terugdraaien

Meer opslagruimte voor je bestanden

Met Dropbox Plus krijg je 2 TB (2000 GB) opslagruimte zodat je meer foto's, video's, documenten en andere bestanden in Dropbox kunt zetten.