De add-on voor gegevensbeheer van Dropbox

Bijgewerkt Oct 10, 2023
De add-on voor gegevensbeheer van Dropbox helpt Dropbox-teambeheerders bij het beveiligen en beheren van teamgegevens, zodat ze voorbereid zijn op eventuele nalevings- of controlevereisten.
highlight icon

Opmerking: De functies in deze add-on zijn niet beschikbaar voor Dropbox Capture en Dropbox Replay.

Functies van de add-on voor gegevensbeheer

Wettelijke bewaarplichten

Beheerders kunnen een wettelijke bewaarplicht toevoegen voor leden van hun team en al het materiaal bekijken en exporteren dat deze leden gemaakt of gewijzigd hebben.

Meer informatie over wettelijke bewaarplichten.

highlight icon

Opmerking: Wettelijke bewaarplicht is niet beschikbaar voor Verzenden en volgen.

Gegevensretentie

Beheerders kunnen beleid maken voor het bewaren en verwijderen van gegevens om te voldoen aan nalevingsvereisten en wettelijke voorschriften.

Meer informatie over bewaring van gegevens.

Uitgebreide versiegeschiedenis

Met de add-on Gegevensbeheer van Dropbox wordt de versiegeschiedenis van bestanden tot 10 jaar verlengd, zodat teams aanzienlijk langer de tijd hebben om bestanden terug te zetten.

Meer informatie over de uitgebreide versiegeschiedenis.

highlight icon

Opmerking: Uitgebreide versiegeschiedenis is niet beschikbaar voor sjablonen in Handtekeningen.

De add-on voor gegevensbeheer aanschaffen

Neem contact op met je Dropbox-verkoopmedewerker of vul het contactformulier van het Dropbox-verkoopteam in als je de add-on Gegevensbeheer wilt aanschaffen.

Als je geen eigen verkoopmedewerker hebt, kan je team de add-on voor gegevensbeheer aanschaffen of verwijderen vanuit de beheerconsole.

Je doet dit als volgt:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Facturering.
  4. Klik onder Beschikbare add-ons op Toevoegen of Verwijderen naast Gegevensbeheer.
  5. Klik op Bevestigen.

Als je de add-on aanschaft, wordt een bedrag naar rato in rekening gebracht voor je huidige factureringsperiode. Aan het begin van je volgende factureringsperiode wordt het volledige bedrag van de add-on in rekening gebracht, naast je gewone abonnementskosten.

Als je de add-on verwijdert, wordt deze aanpassing van kracht na je volgende verlenging.