Een Dropbox Paper-document maken

Je kunt een Paper-document maken op dropbox.com, in de Dropbox-desktopapp, in de mobiele Dropbox app en via Dropbox in je systeemvak of menubalk.

Op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Paper in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Nieuw document maken of Paper-document maken, afhankelijk van je account.

Er wordt een nieuw leeg document geopend.

In de Dropbox-desktopapp

1. Open de Dropbox-desktopapp.
  2. Klik op Maken.
  3. Klik op Dropbox Paper.
    • Opmerking: Zie je de optie Dropbox Paper niet, dan gebruik je de oudere release van Dropbox Paper in plaats van de 2020-release van Dropbox Paper. Als je de oudere release gebruikt, kun je geen document maken in de desktopapp, maar wel op dropbox.com.

Er wordt een nieuw leeg document geopend in je webbrowser.

In de mobiele Dropbox Paper-app

Op de iPhone

1. Open de mobiele Paper-app.
  2. Tik op + (plusteken) in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Nieuw leeg document.

Er wordt een nieuw leeg document geopend.

Op Android-apparaten

1. Open de mobiele Paper-app.
  2. Tik op de bewerkingsknop (penpictogram) in de linkerbenedenhoek.

Er wordt een nieuw leeg document geopend.

Via het systeemvak of de menubalk

1. Klik op het Dropbox-pictogram in het systeemvak (Windows) of de menubalk (MacOS).
  2. Klik op + (plusteken).
  3. Klik op Dropbox Paper.

Er wordt een nieuw leeg document geopend.

Via de mobiele Dropbox-app

Opmerking: je kunt Paper-documenten maken en ordenen in de mobiele Dropbox-app, maar je kunt ze alleen bewerken in de mobiele Paper-app.

Op de iPhone

1. Open de mobiele Dropbox-app.
  2. Tik op Maken onderaan het scherm.
  3. Tik op Bestand maken of uploaden.
  4. Tik op Paper.
    • Opmerking: Zie je de optie Paper niet, dan gebruik je de oudere release van Dropbox Paper in plaats van de 2020-release van Dropbox Paper. Als je de oudere release gebruikt, kun je op je mobiele apparaat alleen Paper-documenten maken in de mobiele Paper-app.
  5. Tik op Maken.
  6. Tik op het account en de map waarin je het document wilt opslaan.
  7. Tik op Locatie instellen.
  8. Tik op Maken.

Er wordt een nieuw leeg document geopend.

Op Android-apparaten

1. Open de mobiele Dropbox-app.
  2. Tik op + (plusteken) in de rechterbenedenhoek.
  3. Tik op Nieuw Paper-document maken.
    • Opmerking: Zie je de optie Nieuw Paper-document maken niet, dan gebruik je de oudere release van Dropbox Paper in plaats van de 2020-release van Dropbox Paper. Als je de oudere release gebruikt, kun je op je mobiele apparaat alleen Paper-documenten maken in de mobiele Paper-app.
  4. Geef het nieuwe document een titel.
  5. Tik op Bestand maken.

Er wordt een nieuw leeg document geopend.