Native ondersteuning van Dropbox voor Apple silicon

Bijgewerkt Dec 20, 2023
Dropbox biedt systeemeigen (native) ondersteuning voor Mac-computers met Apple silicon. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de verbeterde prestaties en efficiëntie van Apple silicon om Dropbox optimaal te laten werken op je Mac-apparaat. Alle gebruikers van apparaten met Apple silicon krijgen automatisch de native versie van Dropbox.

Veelgestelde vragen over Dropbox-ondersteuning voor Apple silicon

Moet ik Dropbox opnieuw downloaden of mijn voorkeuren wijzigen om volledige ondersteuning te krijgen?

Alle gebruikers van apparaten met Apple silicon ontvangen automatisch de systeemeigen (native) versie van Dropbox. Als dit niet gebeurt, kun je op de nieuwste stabiele build klikken en het offline installatieprogramma-bestand (Apple silicon) handmatig downloaden.

Hoe kan ik zien of de systeemeigen (native) versie van Dropbox op Apple silicon draait?

Je kunt als volgt vaststellen of Dropbox op Apple silicon draait:

1. Druk op Command + de spatiebalk op je Mac-toetsenbord om de Spotlight-zoekfunctie te openen.
  2. Zoek naar Activiteitenweergave.
  3. Klik in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt op Activiteitenweergave.
  4. Klik op het tabblad CPU bovenaan het venster.
  5. Zoek Dropbox onder Procesnaam.
  6. Zoek de kolom met het label Soort
    • Als de waarde voor deze kolom Apple is, wordt de systeemeigen versie van Dropbox uitgevoerd op Apple silicon.

Hoe meld ik een probleem met of een fout in de Dropbox-ondersteuning voor Apple silicon?

Je kunt problemen melden of feedback geven aan ons supportteam via dropbox.com/support of in de Dropbox-community.