Kan ik Dropbox op mijn mobiele apparaat openen?

Je hebt toegang tot je Dropbox-account en je Dropbox-bestanden met de mobiele Dropbox-app voor je telefoon of tablet (Android, iPhone en iPad). Je kunt je ook aanmelden op dropbox.com via de mobiele browser-app op je mobiele apparaat.

Toegang krijgen tot je Dropbox-account door de mobiele Dropbox-app te downloaden:

1. Open je mobiele apparaat.
  2. De mobiele Dropbox-app downloaden:
  3. Meld je aan in de mobiele Dropbox-app met je Dropbox-account.

De mobiele Dropbox-app is gratis en hiermee kun je:

• Toegang krijgen tot al je Dropbox-bestanden en -mappen
  • Naar bestanden bladeren en ze bekijken in Dropbox
  • Gebruik externe apps om bestanden te openen en te bewerken.
  • Foto's en video's maken met de ingebouwde camera en ze rechtstreeks opslaan in Dropbox
  • Belangrijke bestanden beschikbaar maken voor offline toegang
  • Bestanden delen via links