De add-on Dropbox Replay

In dit artikel wordt een betaalde add-on beschreven die beschikbaar is voor gebruikers van de Dropbox-abonnementen Plus, One, Professional, Standard, Advanced en Enterprise.

De add-on Dropbox Replay biedt premiumfuncties voor Dropbox Replay, waaronder vervaldatums, wachtwoordbeveiliging voor gedeelde links, een pagina met links, videotranscriptie en -ondertiteling, overdracht van grote bestanden en archivering in Dropbox.

Klaar voor beoordeling en goedkeuring van video-, beeld- en audioprojecten met je team? Probeer Dropbox Replay uit.

Inbegrepen functies

De add-on Dropbox Replay bevat alle functies van Dropbox Replay, plus de volgende premiumfuncties:

Veelgestelde vragen over de add-on Dropbox Replay

Wie kan de add-on Dropbox Replay aanschaffen?

Gebruikers van de Dropbox-abonnementen Plus, Professional, One, Standard, Advanced en Enterprise kunnen de add-on Dropbox Replay aanschaffen. Gebruikers met teamaccounts of beheerde accounts moeten contact opnemen met hun beheerder of accountmanager om de add-on Dropbox Replay aan te schaffen voor het team.

Dropbox Basic-gebruikers kunnen de add-on Dropbox Replay aanschaffen als ze hun abonnement upgraden

Hoe kan ik de add-on Dropbox Replay opzeggen?

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het tabblad Abonnement.
  5. Klik onder Beschikbare add-ons op Verwijderen naast Add-on Dropbox Replay
    • Opmerking: als je geen add-ons ziet, klik dan op Alle add-ons weergeven om meer te zien.
  6. Klik op Bevestigen.

Als je de add-on verwijdert, wordt deze aanpassing van kracht na je volgende verlenging.

Hoe kan ik me opnieuw abonneren als ik heb opgezegd?

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het tabblad Abonnement.
  5. Klik onder Beschikbare add-ons op Toevoegen naast Add-on Dropbox Replay
    • Opmerking: als je geen add-ons ziet, klik dan op Alle add-ons weergeven om meer te zien.
  6. Klik op Bevestigen.

Als je de add-on aanschaft, wordt er een pro-rata bedrag voor de rest van je huidige factureringsperiode in rekening gebracht. Aan het begin van je volgende factureringsperiode wordt het volledige bedrag van de add-on in rekening gebracht, naast je abonnementskosten.

Wat gebeurt er met je Dropbox Replay-bestanden als je de add-on hebt opgezegd?

Je houdt toegang tot alle Replay-bestanden. Alle bestanden die na 25 april 2023 zijn toegevoegd, worden meegerekend in de bestandslimiet van Dropbox Replay. Je kunt alle wachtwoorden die je voor je bestanden hebt ingesteld nog bewerken of verwijderen, maar je kunt geen nieuwe wachtwoordbeveiliging meer toevoegen als je hebt opgezegd.

Kan ik de functies van de add-on Dropbox Replay nog steeds gebruiken als ik heb opgezegd?

Je kunt de functies van de add-on Dropbox Replay blijven gebruiken totdat je abonnement afloopt.

Heb ik toegang tot mijn grote bestandsoverdrachten?

Grote bestandsoverdrachten zijn inbegrepen bij de add-on Dropbox Replay. Meer informatie over Dropbox Transfer