De add-on Dropbox Replay

Bijgewerkt Apr 19, 2024
person icon

In dit artikel wordt een betaalde add-on beschreven die beschikbaar is voor gebruikers van de Dropbox-abonnementen Plus, Professional, Essentials Standard, Business, Advanced, Business Plus en Enterprise.

De Dropbox Replay add-on biedt Premium functies voor Dropbox Replay, inclusief einddatum, wachtwoordbescherming voor gedeelde links, een linkpagina, videotranscriptie en -ondertiteling, verzenden van grote bestanden en archiveren naar Dropbox.

Klaar voor beoordeling en goedkeuring van video-, afbeeldings-, audio- en pdf-projecten met je team? Probeer Dropbox Replay uit.

Inbegrepen functies

De Dropbox Replay add-on bevat alle functies van Dropbox Replay, plus de volgende functies:

• Vervaldatumsstel vervaldatums in voor elk bestand, zodat collega's tijdig feedback kunnen geven en je projecten op schema blijven.
  • Wachtwoordbeveiliging voor linksbeveilig je gedeelde links naar bestanden en projecten met een wachtwoord.
  • Linkpaginabeheer al je gedeelde links naar bestanden vanaf één plek.
  • Videotranscriptie en -ondertitelingvoeg automatisch gegenereerde transcripties en ondertiteling toe aan video's.
  • Archiveren naar Dropboxarchiveer je werk naar Dropbox om je Replay-werkruimte overzichtelijk te houden.
  • Verzenden van grote bestandenverhoog de maximale grootte van Dropbox-overdrachten naar 250 GB.
  • Voorbeelden van grote bestanden weergevengeef in Dropbox Replay voorbeelden weer van grote bestanden tot 150 GB, en voeg er opmerkingen aan toe, zonder ze te hoeven downloaden of openen in de oorspronkelijke toepassing.
  • Verliesvrije audioervaar betere afspeelkwaliteit van je audiobestanden in Dropbox Replay.
  • Vergelijking van videoversies: bekijk en vergelijk twee versies van hetzelfde videoproject naast elkaar.
  • Watermerk toevoegen: maak een aangepast watermerk op afbeeldings- en videobestanden en houd het IP-adres, de datum en tijd bij waarop een kijker je bestand opent.
  • Projectlogo's en bannerkleuren: maak een aangepast logo en een aangepaste bannerkleur voor je projecten, of kies een vooraf ingestelde optie.
highlight icon

Opmerking: Een aangepast logo kan elk afbeeldingsbestand zijn dat je als voorbeeld kunt weergeven in Dropbox, en moet minimaal 80x80 pixels zijn met een maximale grootte van 100 MB.

Dropbox Replay is standaard ingeschakeld voor alle gebruikers, maar biedt slechts beperkte toegang en beperkte bestandsuploads naar Replay:

• Dropbox Basic: 4 bestanden
  • Dropbox Plus: 4 bestanden
  • Dropbox Family: 4 bestanden
  • Dropbox Pro: 4 bestanden
  • Dropbox Essentials: 10 bestanden
  • Dropbox Business: 10 bestanden
  • Dropbox Business Plus: 10 bestanden
  • Dropbox Standard, Dropbox Advanced en Dropbox Enterprise: 4 bestanden

Met de Replay add-on is er geen limiet voor het maken of uploaden van bestanden.

Replay add-on kopen of verwijderen voor individuele gebruikers

Hoe kan ik de add-on Dropbox Replay opzeggen?

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het tabblad Abonnement.
  5. Klik onder Beschikbare add-ons op Verwijderen naast Add-on Dropbox Replay
    • Opmerking: als je geen add-ons ziet, klik dan op Alle add-ons weergeven om meer te zien.
  6. Klik op Bevestigen.

Als je de add-on verwijdert, wordt deze aanpassing van kracht na je volgende verlenging.

Hoe kan ik me opnieuw abonneren als ik heb opgezegd?

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het tabblad Abonnement.
  5. Klik onder Beschikbare add-ons op Toevoegen naast Add-on Dropbox Replay
    • Opmerking: als je geen add-ons ziet, klik dan op Alle add-ons weergeven om meer te zien.
  6. Klik op Bevestigen.

Als je de add-on aanschaft, wordt er een pro-rata bedrag voor de rest van je huidige factureringsperiode in rekening gebracht. Aan het begin van je volgende factureringsperiode wordt het volledige bedrag van de add-on in rekening gebracht, naast je abonnementskosten.

Replay add-on kopen of verwijderen voor teams

Een Replay add-on toewijzen aan een teamlid

Een nieuwe add-on kopen voor een teamlid:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Leden.
  4. Klik op Geen add-ons onder add-ons, en klik vervolgens op de persoon aan wie je een add-on wilt toewijzen.
  5. Klik op Toevoegen naast Replay in de pop-up die verschijnt.
  6. Klik op Nu kopen.
    • Nadat je de add-on hebt toegewezen, verandert Geen add-ons in Replay onder Add-ons.

Een Replay add-on verwijderen bij een teamlid

Een add-on verwijderen:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Leden.
  4. Klik op Replay onder Add-ons, en vervolgens op de persoon bij wie je de add-on wilt verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen naast Replay in de pop-up die verschijnt.
  6. Klik op Bevestigen.
    • Nadat je de add-on hebt verwijderd, verandert Replay in Geen add-ons onder Add-ons.

Replay add-ons kopen of verwijderen voor meerdere teamleden

Add-ons toevoegen of verwijderen voor meerdere teamleden:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Leden.
  4. Vink het vakje naast Naam aan, waardoor alle teamleden worden geselecteerd. Schakel het selectievakje uit naast een deksel dat u niet wilt toevoegen.
    • Klik op Add-ons toevoegen om meerdere teamleden toe te voegen en klik vervolgens op Bevestigen
    • Klik op Add-ons verwijderen om add-ons voor meerdere teamleden te verwijderen en klik vervolgens op Bevestigen

Replay add-ons annuleren

Replay add-ons worden automatisch geannuleerd als ze aan het einde van een factureringsperiode niet zijn toegewezen. Dit voorkomt onnodige facturen voor teams.

Als bijvoorbeeld een teamlid met een add-on het team verlaat, maar deze add-on niet wordt toegewezen aan een andere teamlid, wordt deze add-on geannuleerd wanneer je het abonnement verlengt.

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over de Dropbox Replay add-on.