Je Google- of Outlook-agenda koppelen aan Dropbox

Bijgewerkt Dec 15, 2023

Je kunt je Google- of Outlook-agenda en je contactpersonen koppelen aan je Dropbox-account. Hierdoor kun je bestanden en mappen in Dropbox delen met je geïmporteerde contactpersonen.

Je Google- of Outlook-agenda en contactpersonen koppelen aan Dropbox

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op het rastersymbool links bovenin.
  3. Klik in het vervolgkeuzemenu op App Center.
  4. Klik op Google Agenda of Outlook Agenda en contactpersonen.
highlight icon

Opmerking: Je kunt de zoekbalk in het App Center bovenin gebruiken om apps te vinden.

1. Klik op Koppelen en volg de aanwijzingen.

Je Google- of Outlook-agenda en je contactpersonen ontkoppelen van Dropbox

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (foto of initialen) rechtsbovenin.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Gekoppelde apps.
  5. Klik op Google Agenda of Outlook Agenda en contactpersonen.
  6. Klik op Ontkoppelen.