Varför kan Dropbox inte ladda upp mina filer?

Uppdaterat Dec 15, 2023

Du kan lagra webbaserade filer i Dropbox, men du kan inte lägga till eller flytta dem till Dropbox-kontot från någon annan plats. Exempel på webbaserade filer:

• Google Dokument (.gdoc)
  • Google Kalkylark (.gsheet)
  • Google Presentationer (.gslides)

Det finns två sätt att flytta webbaserade filer till Dropbox-kontot:

1. Du kan ladda ner (eller exportera) en kopia av filen som en filtyp som kan läggas till i Dropbox (t.ex. .docx) och sedan ladda upp den till Dropbox (men den kommer inte längre att vara någon webbaserad fil).

Läs om hur du laddar ner en kopia av filtyperna Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer.

2. Du kan skapa en ny webbaserad fil i Dropbox och sedan kopiera och klistra in innehållet i den från filens webbaserade version.

Läs om hur du skapar Google Dokument, Kalkylark och Presentationer i Dropbox