Sådan slår du meddelelser om kommentarer fra

Opdateret Nov 20, 2023
Du kan slå meddelelser om kommentarer fra på dropbox.com eller i Dropbox-mobilappen.

Sådan afmelder du meddelelser om kommentarer på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på navnet på den fil, du vil deaktivere kommentarer for.
  3. Klik på "" (de tre prikker) nederst til højre i forhåndsvisningen.
  4. Klik på opsig abonnement.

Sådan afmelder du meddelelser om kommentarer i mobilappen:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på den fil, du vil deaktivere kommentarer for.
  3. Tryk på tekstfeltet, hvor der står  Skriv en kommentar.
  4. Tryk på klokkeikonet i øverste venstre hjørne. Hvis det er blåt, betyder det, at du er tilmeldt meddelelser.