Sådan skriver du kommentarer til Dropbox-filer

Alle, der har adgang til en Dropbox-fil, kan skrive en kommentar og se andre kommentarer, medmindre kommentarer er slået fra.

Er Dropbox nyt for dig? Se, hvordan du tilføjer annotationer i fælles arbejde.

Sådan skriver du kommentarer til en fil

Sådan skriver du en kommentar til en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Klik på navnet på den fil, du vil skrive en kommentar til.
  4. Klik på Kommentarer i højre sidepanel.
    • Hvis højre sidepanel ikke vises, skal du klikke på pilen eller knappen Kommentarer i højre side af skærmen.
  5. Skriv din kommentar.
    • Hvis du vil omtale en person i din kommentar, skal du skrive @ efterfulgt af vedkommendes navn eller klikke på ikonet @.
  6. Klik på Post.

Sådan skriver du kommentarer til en specifik del af en fil

Sådan skriver du en kommentar til en specifik del af en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Klik på navnet på den fil, du vil skrive en kommentar til.
  4. Klik på Kommentarer i højre sidepanel.
    • Hvis højre sidepanel ikke vises, skal du klikke på pilen eller knappen Kommentarer i højre side af skærmen.
  5. Klik på cirklen med et plustegn ud for Fortæl, hvad du tænker.
  6. Klik, og træk en boks rundt om det område i filen, du vil skrive en kommentar til.
  7. Skriv din kommentar.
  8. Klik på Post.

Se, hvordan du kan skrive kommentarer til et specifikt tidspunkt i en video- eller lydfil.

Sådan redigerer eller sletter du en kommentar

Sådan redigerer eller sletter du en kommentar:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Klik på navnet på den fil, du vil skrive en kommentar til.
  4. Klik på Kommentarer i højre sidepanel.
    • Hvis højre sidepanel ikke vises, skal du klikke på pilen eller knappen Kommentarer i højre side af skærmen.
  5. Klik på den kommentar, du vil redigere eller slette.
  6. Klik på Rediger eller Slet.

Hvordan sorteres kommentarer i kommentarruden?

Kommentarer vises i forskellige rækkefølger. Det afhænger af den type fil, du får vist.

• Hvis du får vist en lyd- eller videofil, sorteres kommentarer som standard efter klokkeslæt. Hvis der f.eks. er skrevet en kommentar ved 01:11, vises den før en kommentar, der er skrevet ved 02:07.
  • Hvis du får vist en fil med flere sider, sorteres der som standard efter sider. Hvis der f.eks. er skrevet en kommentar på side 1, vises den før en kommentar på side 5.
  • Hvis du får vist en anden type fil, sorteres der som standard fra nyeste til ældste kommentar.

For den fil, du får vist, kan du ændre sorteringsrækkefølgen ved at klikke på rullelisten Sortér efter under Kommentarer i højre sidepanel.

Hvem får besked, når jeg skriver en kommentar?

Følgende personer modtager en e-mail og en meddelelse på dropbox.com og på deres forbundne enheder:

• Ejeren af filen
  • Alle, der abonnerer på filen
  • Alle, der har skrevet en kommentar i kommentartråden
  • Alle, der er blevet @omtalt i kommentartråden

Se, hvordan du ændrer dine indstillinger for meddelelser.

Hvilken tidszone vises tidsstempler på kommentarer i?

Tidsstempler på kommentarer vises i den tidszone, din enhed er indstillet til. Hvis din enhed f.eks. er indstillet til tidszonen for Danmark, vises tidsstempler på kommentarer med tidszonen for Danmark.