Sådan forhåndsviser du filer i Dropbox

Opdateret Jul 17, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der er tilgængelig for alle Dropbox-brugere.

Med forhåndsvisning af filer kan du se, skrive kommentarer til og dele filer uden at downloade dem.

Afhængigt af filtypen kan du muligvis også redigere filen eller tilføje en underskrift.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Sådan forhåndsviser du filer og mapper

Du kan forhåndsvise både filer og mapper på dropbox.com, men du kan kun forhåndsvise filer i Dropbox-mobilappen.

Du kan forhåndsvise filer og mapper i enten fuld skærm eller med hurtigt kig på Dropbox.com:

• Fuld skærm: Forhåndsvisningen af en fil eller mappe fylder hele browsersiden.
  • Hurtigt kig: Forhåndsvisningen af en fil eller mappe optager højre halvdel af browsersiden, og du kan se din Dropbox-filliste og -navigation i venstre side.

Sådan administrerer du dine præferencer for forhåndsvisning:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på ikonet for forhåndsvisning (halvt udfyldt firkant) øverst til højre over fillisten.
  3. Markér eller fjern markeringen i felterne ud for Filer åbnes i hurtigt kig og Mapper åbnes i hurtigt kig.

Sådan forhåndsviser du en fil eller mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på mappen eller filens navn.

Herfra kan du markere med stjerne, dele, downloade og foretage andre handlinger, afhængigt af filtypen eller mappen.

highlighter icon

Bemærk!
  • Med hurtigt kig kan du se relaterede filer baseret på indholdet af den fil, du forhåndsviser. Når du klikker på Relaterede filer i nederste højre hjørne, vises alle relaterede filer, du har adgang til, under forhåndsvisningen af filen. Denne funktion er tilgængelig for kunder på en betalt Dropbox-konto og er kun tilgængelig for filer.
    • AI-ikonet (to stjerneskud) angiver, at Relaterede filer er identificeret af en intern AI-model.
  • Når du får forhåndsvist en fil med Hurtigt kig, kan du se relaterede filer i sektionen Relaterede filer under forhåndsvisningen.
    • Denne funktion er tilgængelig for kunder på betalte Dropbox-konti og er kun tilgængelig for dokumenter, PDF-filer og billedfiler.
    • AI-ikonet (to stjerneskud) angiver, at Relaterede filer er identificeret af en intern AI-model.

Sådan forhåndsviser du filer i Dropbox-mobilappen:

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på filens navn for at åbne den.

Afhængigt af filtypen kan du skrive kommentarer, redigere, dele, downloade og mere. Du kan også stryge til venstre og højre for at navigere mellem filerne i en mappe.

Ofte stillede spørgsmål om forhåndsvisning af filer i Dropbox

Hvorfor kan jeg ikke forhåndsvise min fil eller mappe?

Hvis du ser en fejlmeddelelse, når du prøver at forhåndsvise en fil, kan du se denne artikel.

Hvis ikke, skal du kontrollere, at din filtype understøttes.

Hvis din filtype ikke understøttes eller ikke kan forhåndsvises, kan du downloade filen til din computer og åbne den i en app på computeren for at se den.

Hvorfor kan jeg kun se den første side i min fil?

Hvis du forsøger at få forhåndsvist en af følgende filtyper, kan du kun få forhåndsvist den første side eller det første billede i din fil. Du kan se resten af siderne, hvis du downloader og åbner filen.

• .numbers
  • .pages
  • .key
  • .kth

Hvorfor er en fils dato for upload nyere end ændringsdatoen?

Dropbox bevarer den dato, din fil blev ændret, når du uploader filen via Dropbox-computerappen. Det kan f.eks. ske, hvis du sidst ændrede en fil for 3 måneder siden, men uploadede den i går.

Kan jeg åbne links fra en forhåndsvisning?

Ja, du kan åbne links, mens du får vist en forhåndsvisning af en fil. Når du klikker på et indlejret link, kan du se et pop op-vindue, der viser dig den webadresse, du navigerer til.