Hvilke typer filer kan jeg forhåndsvise i Dropbox-mobilappen?

Opdateret Sep 05, 2023

Alle filer, som er understøttet af din enhed, vil blive forhåndsvist i Dropbox-appen. For andre typer af filer søger appen automatisk på din enhed efter et program, som kan åbne den filtype, du vil have forhåndsvist. Hvis Dropbox ikke kan finde et program, som kan vise filtypen, må du installere en app, der kan åbne filen for at forhåndsvise den.

Se en liste med filtyper, der kan forhåndsvises, på dropbox.com.

Filtyper, der kan forhåndsvises som en præsentation

Hvis din fil har en af følgende filtyper, forhåndsvises den som en præsentation.

.key †

.pot†

.potm†

.ppt

.pptx

.pptm

.pps

.ppsm

.ppsx

Filtyper, der kan forhåndsvises som et billede

Hvis din fil er en af følgende filtyper, forhåndsvises den som et billede.

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dng

.gif

.jpeg*

.jpg

.nef

.nrw

.orf

.png

.psd

.tif

.tiff

.sr2

.svg

.svgz†

Filtyper, der kan forhåndsvises som en video

Hvis din fil har en af følgende filtyper, forhåndsvises den som en video.

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Filtyper, der forhåndsvises som en lydfil

Hvis din fil er en af følgende filtyper, forhåndsvises den som en lydfil.

.aac

.aif†

.aiff†

.flac

.m4a

.mp3

.oga*

.wav*

.wma

Filtyper, der forhåndsvises som en tekstfil

Hvis din fil har en af følgende filtyper, forhåndsvises den som en tekstfil.

.csv

.md*

.odt*

.rtf

.txt

Filtyper, der kan forhåndsvises som et dokument

Hvis din fil er en af følgende filtyper, forhåndsvises den som et dokument.

.eps

.doc

.docm†

.docx

.dot†

.dotm†

.dotx†

.numbers †

.pages †

.pdf

.xls

.xslsm†

.xlsx

.xlt†

.xltm†

.xltx†

Filtyper, der forhåndsvises som et link

Hvis dit gemte website har en af følgende filtyper, forhåndsvises det som en genvej til websitet.

.url†

.webloc†

.website†

*Kun på Dropbox-mobilappen til Android

†Kun på Dropbox-mobilappen til iOS