Vilka typer av filer kan jag förhandsvisa i Dropbox för mobila enheter?

Uppdaterat Sep 06, 2023

Alla filer som stöds av din enhet förhandsvisas i Dropbox-appen. För andra filtyper söker appen automatiskt på enheten efter en app som öppnar filtypen du vill förhandsgranska. Om Dropbox inte hittar någon app som öppnar filtypen måste du installera en app som kan öppna filen för att kunna förhandsgranska den.

Visa en lista över filtyper som förhandsvisas på dropbox.com.

Filtyper som förhandsvisas som presentationer

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som presentation.

.key †

.pot†

.potm†

.ppt

.pptx

.pptm

.pps

.ppsm

.ppsx

Filer som förhandsvisas som bilder

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som bild.

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dng

.gif

.jpeg*

.jpg

.nef

.nrw

.orf

.png

.psd

.tif

.tiff

.sr2

.svg

.svgz†

Filer som förhandsvisas som videor

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som video.

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Filtyper som förhandsvisas som ljudfiler

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som ljudfil.

.aac

.aif†

.aiff†

.flac

.m4a

.mp3

.oga*

.wav*

.wma

Filtyper som förhandsvisas som textfiler

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som textfil.

.csv

.md*

.odt*

.rtf

.txt

Filtyper som förhandsvisas som dokument

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som dokument.

.eps

.doc

.docm†

.docx

.dot†

.dotm†

.dotx†

.numbers †

.pages †

.pdf

.xls

.xslsm†

.xlsx

.xlt†

.xltm†

.xltx†

Filtyper som förhandsvisas som länkar

Om din sparade webbplats har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som en genväg till webbplatsen.

.url†

.webloc†

.website†

*Endast på Dropbox för mobila enheter för Android

†Endast på Dropbox för mobila enheter för iOS