Welke bestandstypen kan ik openen in de voorbeeldweergave van de mobiele Dropbox-app?

Bijgewerkt Sep 06, 2023

Je kunt alle bestanden die door je apparaat worden ondersteund, bekijken in de voorbeeldweergave van de Dropbox-app. Voor andere bestandstypen zoekt de app op je apparaat automatisch naar een app die het bestandstype kan openen dat je probeert weer te geven. Als Dropbox geen app vindt om je bestandstype weer te geven, moet je een app installeren waarmee je het bestand kunt openen voor een voorbeeldweergave.

Lijst met bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken op dropbox.com

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als presentatie

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als presentatie bekijken in de voorbeeldweergave.

.key †

.pot†

.potm†

.ppt

.pptx

.pptm

.pps

.ppsm

.ppsx

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als afbeelding

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als afbeelding bekijken in de voorbeeldweergave.

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dng

.gif

.jpeg*

.jpg

.nef

.nrw

.orf

.png

.psd

.tif

.tiff

.sr2

.svg

.svgz†

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als video

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als video bekijken in de voorbeeldweergave.

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Bestandstypen die je als audio kunt beluisteren in de voorbeeldweergave

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als audio beluisteren in de voorbeeldweergave.

.aac

.aif†

.aiff†

.flac

.m4a

.mp3

.oga*

.wav*

.wma

Bestandstypen die je als tekstbestand kunt bekijken in de voorbeeldweergave

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als tekstbestand bekijken in de voorbeeldweergave.

.csv

.md*

.odt*

.rtf

.txt

Bestandstypen die je in de voorbeeldweergave kunt bekijken als document

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als document bekijken in de voorbeeldweergave.

.eps

.doc

.docm†

.docx

.dot†

.dotm†

.dotx†

.numbers †

.pages †

.pdf

.xls

.xslsm†

.xlsx

.xlt†

.xltm†

.xltx†

Bestandstypen die je als link kunt bekijken in de voorbeeldweergave

Als je bestand een van de volgende extensies heeft, kun je het als snelkoppeling naar de website bekijken in de voorbeeldweergave.

.url†

.webloc†

.website†

*Alleen op de mobiele Dropbox-app voor Android

†Alleen op de mobiele Dropbox-app voor iOS