Hvilke typer filer kan jeg forhåndsvise i Dropbox?

Hvis din filtype ikke er anført i denne artikel, kan Dropbox ikke forhåndsvise din fil. Du kan stadig åbne filen ved først at downloade den.

Vi anbefaler, at du søger efter din filtype i denne artikel ved at trykke på Ctrl-F (Windows) eller Kommando-F (Mac) på tastaturet.

Se en liste med de filtyper, der kan forhåndsvises i Dropbox på en mobilenhed.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Hvorfor kan jeg ikke få forhåndsvist min fil?

Hvis du har problemer med at få forhåndsvist en fil, understøtter Dropbox måske ikke filtypen, eller filen er måske for stor til at blive forhåndsvist. I tabellen i denne artikel kan du se, hvilke filstørrelser og filtyper Dropbox understøtter.

Du kan også se almindelige fejlmeddelelser og rettelser i denne artikel

Filtyper, der kan forhåndsvises som en præsentation

Hvis din fil har en af følgende filtyper, forhåndsvises den som en præsentation.

Hvis din fil skal forhåndsvises, må den ikke overstige den maksimale størrelse, der er vist i diagrammet.

Filtype

Maks. størrelse

.key

288 MB

.keynote**

288 MB

.odp

288 MB

.ppt

288 MB

.pps

288 MB

.ppsm

288 MB

.ppsx

288 MB

.pptm

288 MB

.pptx

288 MB

.xd**

1 GB

Filtyper, der kan forhåndsvises som et billede

Hvis din fil har en af følgende filtyper, forhåndsvises den som et billede.

Hvis din fil skal forhåndsvises, må den ikke overstige den maksimale størrelse, der er vist i diagrammet.

Filtype

Maks. størrelse

.3fr

200 MB eller 50 megapixel

.ai

256 MB eller 50 megapixel

.arw

200 MB eller 50 megapixel

.bmp**

100 MB eller 50 megapixel

.cr2

200 MB eller 50 megapixel

.crw

200 MB eller 50 megapixel

.dcr

200 MB eller 50 megapixel

.dcs**

200 MB eller 50 megapixel

.dng

200 MB eller 50 megapixel

.dwg

*Kun Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- og Education-konti

100 MB

.erf**

200 MB eller 50 megapixel

.gif

100 MB eller 50 megapixel

.heic

100 MB eller 50 megapixel

.jpeg

100 MB eller 50 megapixel

.jpg**

100 MB eller 50 megapixel

.kdc

200 MB eller 50 megapixel

.mef**

200 MB eller 50 megapixel

.mos

200 MB eller 50 megapixel

.mrw

200 MB eller 50 megapixel

.nef

200 MB eller 50 megapixel

.nrw

200 MB eller 50 megapixel

.orf

200 MB eller 50 megapixel

.pef

200 MB eller 50 megapixel

.png

100 MB eller 50 megapixel

.ppm**

100 MB eller 50 megapixel

.psd

1024 MB eller 50 megapixel

.r3d**

200 MB eller 50 megapixel

.raf

200 MB eller 50 megapixel

.rw2

200 MB eller 50 megapixel

.rwl

200 MB eller 50 megapixel

.sr2

200 MB eller 50 megapixel

.svg

48 MB eller 50 megapixel

.svgz

48 MB eller 50 megapixel

.tif

200 MB eller 50 megapixel

.tiff

200 MB eller 50 megapixel

.wbmp**

100 MB eller 50 megapixel

.webp**

100 MB eller 50 megapixel

.x3f

200 MB eller 50 megapixel

Filtyper, der forhåndsvises som en video**

Hvis din fil har en af følgende filtyper, forhåndsvises den som en video.

Hvis din fil skal forhåndsvises, må den ikke overstige den maksimale størrelse, der er vist i diagrammet.

Filtype

Maks. størrelse

.3gp

50 GB

.3gpp

50 GB

.3gpp2

50 GB

.asf

50 GB

.avi

50 GB

.dv

50 GB

.m2t

50 GB

.m4v

50 GB

.mkv

50 GB

.mov

50 GB

.mp4

50 GB

.mpeg

50 GB

.mpg

50 GB

.mts

50 GB

.mxf

*Kun Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- og Education-konti

50 GB

.ogv

50 GB

.rm

50 GB

.ts

50 GB

.vob

50 GB

.webm

50 GB

.wmv

50 GB

Filtyper, der forhåndsvises som en ZIP-fil**

Hvis din fil har en af følgende filtyper, forhåndsvises den som en ZIP-fil. Du kan se en liste med alle mapperne og filerne i ZIP-filen.

Hvis din fil skal forhåndsvises, skal den være mindre end 512 MB.

.7z

.bz

.bz2

.cpio

.gz

.iso

.lha

.lz

.lzh

.lzma

.rar

.tar

.taz

.tbz

.tbz2

.tgz

.tlz

.txz

.tz

.xar

.xz

.Z

.zip

Filtyper, der forhåndsvises som en lydfil**

Hvis din fil har en af følgende filtyper, forhåndsvises den som en lydfil.

Hvis din fil skal forhåndsvises, skal den være mindre end 1 GB.

.aac

.air/.aiff

.m4a

.m4r

.mp3

.oga

.ogg

.wav

.wma

Filtyper, der forhåndsvises som en tekstfil**

Hvis din fil har en af følgende filtyper, forhåndsvises den som en tekstfil.

Hvis din fil skal forhåndsvises, skal den være mindre end 8 MB.

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.script

.scm

.scss

.sh

.sml

.sql

.swift

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Filtyper, der kan forhåndsvises som et dokument

Hvis din fil har en af følgende filtyper, forhåndsvises den som et dokument.

Hvis din fil skal forhåndsvises, må den ikke overstige den viste maksimale størrelse.

Filtype

Maks. størrelse

.csv**

40 MB

.doc

160 MB

.docx

160 MB

.docm

160 MB

.eps

256 MB

.numbers

40 MB

.ods**

40 MB

.odt

40 MB

.otf**

32 MB

.pages

40 MB

.pdf

500 MB

.ps

256 MB

.rtf

160 MB

.sketch

1 GB

.ttf**

32 MB

.wpd

160 MB

.xd

1 GB

.xls**

40 MB

.xlsx**

40 MB

Filtyper, der forhåndsvises som et link**

Hvis dit gemte website har en af følgende filtyper, forhåndsvises det som en genvej til websitet.

Hvis din fil skal forhåndsvises, skal den være mindre end 10 MB.

.url

.webloc

.website

** Kan kun forhåndsvises på dropbox.com, ikke i Dropbox-computerappen.