Dropbox' hjælpecenter og community

Få hjælp

Find svar på alle dine spørgsmål i Dropbox' hjælpecenter. Ofte stillede spørgsmål, hurtige rettelser og officielle oplysninger om alle Dropbox-funktioner … uanset hvad du har brug for, er det blot en søgning væk.

Tilmeld dig vores community

Dropbox-communityet er et sted, hvor du kan deltage og samarbejde om svar, løsninger og idéer omkring de produkter og tjenester, som vi alle holder af og gerne vil forbedre. Du kan også følge med på vores Twitter-support.

Kontakt support

Har du brug for at tale med nogen? Du kan nemt komme i kontakt med os via e-mail, telefon eller chat, afhængigt af din plans type. Du finder flere oplysninger på dropbox.com/support.