Sådan bruger du Dropbox

Dropbox er stedet, hvor du kan opbevare alt dit arbejde. Du kan opbevare og dele filer, samarbejde om projekter og gøre dine bedste idéer til virkelighed – uanset om du arbejder alene eller sammen med kolleger og kunder.

Dropbox sikkerhedskopierer alle dine filer til skyen, så du altid har adgang til dem på nettet. Du kan gemme, få adgang til og dele dine vigtige ting hvor som helst og når som helst fra en hvilken som helst enhed.

Lad os gå i gang med at indstille Dropbox.

Få adgang til din konto

Du kan få adgang til din nye konto på 3 måder: fra din computer,dropbox.com og med Dropbox-mobilappen. Du får mest ud af Dropbox ved at installere appsene på din computer, tablet og telefon.

Se dine filer og aktiviteter samme sted med computerappen og på dropbox.com. Du kan administrere kontoindstillinger, tilføje og dele dit indhold, få opdateringer om deling og få adgang til funktioner som Dropbox Paper.

Få flere oplysninger

Hold øje med ekstra information om specifikke funktioner. Du klikker bare på Få flere oplysninger, når linket vises, så får du flere oplysninger, trinvise instruktioner og ressourcer i hjælpecenteret direkte på samme side.

Sådan gør du: Kom i gang med din konto

1. Åbn en webbrowser.
2. Gå til www.dropbox.com.
3. Log på med en af følgende muligheder:
‑ Klik på Log på, og angiv din e-mailadresse og adgangskode
‑ Klik på Log på med Google.
‑ Klik på Log på med Apple.

Sådan logger du på din Dropbox-konto ved hjælp af dit Google-logon
Sådan logger du på din Dropbox-konto ved hjælp af Log på med Apple.
Har du problemer med at logge på din Dropbox-konto?

Bemærk! Du kan forbinde din private konto og din arbejdsrelaterede konto på din computer eller mobilenhed og stadig holde kontiene adskilt. Det giver dig mulighed for at adskille privat indhold og arbejdsrelateret indhold, men hurtigt at skifte mellem kontiene, uden at du behøver at logge af og på hver gang.

1. Opret en konto på dropbox.com.
2. Skriv dit navn og din e-mailadresse (e-mailadressen bliver brugernavnet til din Dropbox-konto).
3. Skriv en stærk adgangskode, du ikke bruger til andet.
4. Klik i feltet for at acceptere Dropbox' vilkår.
5. Klik på Opret en konto.

Find e-mailadressen til din Dropbox-konto.
Find årsagen, hvis Dropbox siger, at en e-mailadresse allerede er i brug.
Skift eller nulstil adgangskoden til Dropbox.

Din lagerkvote i Dropbox beregnes ved lægge den samlede mængde data, der opbevares i din Dropbox-konto, sammen. Dette inkluderer alle delte mapper, du er medlem af, og filer indsamlet fra filanmodninger. Hvis nogen inviterer dig til en delt fil eller mappe med et link, optager det ikke plads på din konto (medmindre du gemmer filen eller mappen på din Dropbox-konto).

Find ud af, hvilken Dropbox-plan du bruger.
Læs mere om, hvordan du kan optjene gratis lagerplads.
Opgrader til Dropbox Plus eller Professional.
Se, hvordan du annullerer en gratis prøveversion af Dropbox eller opsiger dit abonnement.
Find ud af, om der er en grænse for, hvor mange enheder du kan logge på din konto fra.
Få svar på alle dine spørgsmål om betaling og fakturering.

Dropbox-mobilappen

Med Dropbox-mobilappen kan du nemt få adgang til dine filer fra enhver telefon eller tablet, du er logget på. Se kommentarer, scan kvitteringer og andre dokumenter med din telefons kamera, og gør filer tilgængelige offline.

Hvis du allerede har Dropbox-appen på din telefon eller tablet, skal du blot logge på med din e-mailadresse og adgangskode eller bruge enkeltlogon med din Google- eller Apple-konto. Hvis du endnu ikke har appen på dine andre enheder, kan du downloade den fra dropbox.com/mobile eller enhedens appbutik.

Sådan gør du: mobilappen

1. Åbn Dropbox-appen.
2. Åbn den mappe, hvor du vil gemme dine filer.
3. Tryk på "+" (plus).
4. Tryk på Opret eller upload fil.
5. Tryk på jjUpload fil.
6. Tryk på Gennemse, og find den fil, du vil uploade.
7. Vælg den placering, hvor du vil gemme filen på din Dropbox-konto.
8. Tryk på Upload.

1. Åbn Dropbox-appen.
2. Åbn den mappe, hvor du vil gemme dine filer.
3. 3. Tryk på plusikonet (+).
4. Tryk på Upload filer.
5. Find de filer, du vil uploade, og tryk for at vælge dem til upload.
6. Tryk på Upload.

Find instruktioner til netop din enhed (Android, iPad, iPhone, Windows Mobile eller Windows Tablet).

Sådan uploader du andre typer filer eller filer fra din enheds lager og eksterne SD-kort.

Brugere af Dropbox Plus og Professional kan slå kameraoverførsler til og automatisk gemme billeder og videoer fra en mobilenhed i Dropbox.

Gem skærmbilleder i din Dropbox-konto.

Gem, organiser og del dit arbejde med Dropbox' dokumentscanner. Med dokumentscanneren kan du nemt uploade og organisere scanninger fra whiteboards, kvitteringer, skitser og andet direkte fra Dropbox-mobilappen.

dropbox.com

Du kan administrere dine kontoindstillinger og se dine filer og aktiviteter ét sted på dropbox.com. Du kan også tilføje og dele indhold og få adgang til funktioner som Paper.

Sådan gør du: dropbox.com

Når du er logget på dropbox.com, kan du nemt føje filer til din konto ved at trække og slippe dem fra din computers filsystem. Eller du kan følge disse trin for at uploade en fil eller en mappe fra din computer:

1. Log på www.dropbox.com.
2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
3. Gå til den mappe, hvor du vil gemme din fil eller mappe.
4. Klik på Upload filer eller Upload mappe.
5. Naviger til filen eller mappen i filsystemet på din computer.
6. Klik på Åbn.

Du kan se og opdatere din profil og dine kontoindstillinger på dropbox.com fra en hvilken som helst enhed.

1. Log på www.dropbox.com
2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
3. Klik på Indstillinger.
– På fanen Generelt kan du se og ændre dine brugeroplysninger og din e-mailadresse og indstille sprog, dato og klokkeslæt.
– På fanen Plan kan du se, hvilken type Dropbox-konto du bruger, dens status og mængden af ledig lagerplads.
– På fanen Sikkerhed har du mulighed for at kontrollere din kontos sikkerhed, skifte adgangskode og indstille totrinsbekræftelse. Du kan også se og administrere de enheder, der er forbundet med din konto.
– På fanen Meddelelser kan du tilpasse de e-mailmeddelelser, du vil modtage. Du kan vælge, om du vil have besked om ting som filaktivitet, enheder og browsere, ændringer af Dropbox Paper-dokumenter og nyheder og tip fra Dropbox.
– På fanen Forbundne apps kan du se, hvilke apps du har integreret med Dropbox, og hvilke apps der bruges til at åbne filer og har adgang til dine Dropbox-filer. Du kan også se kontakter, der er importeret fra dine mobilenheder, og indstille standarder for åbning af Paper-dokumenter på din computer.

Næste emne: Synkronisering

Med Dropbox kan du få adgang til de seneste versioner af dine filer på enhver computer, telefon eller tablet, hvor du er logget på med din konto. Det er muligt på grund af en central funktion, vi kalder synkronisering.