Skriv en kommentar til en specifik del af en fil i Dropbox

Opdateret Nov 07, 2023

Du kan skrive kommentarer til en bestemt del af en fil, hvis du er på dropbox.com og arbejder i en understøttet filtype. Sådan gør du:

1. Åbn den fil, du vil skrive en kommentar til. Meddelelsen Vælg det område, du vil skrive en kommentar til vises.
  2. Træk for at fremhæve det ønskede område.
  3. Klik på tekstfeltet Skriv en kommentar, skriv din kommentar, og klik på Offentliggør.

Se, hvordan du skriver kommentarer til en videofil eller lydfil.

Se, hvordan du redigerer, sletter eller skjuler kommentarer.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.