Opmerkingen toevoegen aan een specifiek gedeelte van een bestand in Dropbox

Bijgewerkt Nov 08, 2023

Je kunt een opmerking toevoegen aan een specifiek gedeelte van een bestand als je op dropbox.com werkt aan een ondersteund bestandstype. Dit doe je als volgt:

1. Open het bestand waaraan je een opmerking wilt toevoegen. Er verschijnt een pop-upbericht met de tekst Selecteer een gebied waaraan je een opmerking wilt toevoegen
  2. Sleep om het gewenste gebied te markeren.
  3. Klik op het tekstvak met de tekst Typ een opmerking, voeg je opmerking toe en klik op Plaatsen.

Meer informatie over opmerkingen toevoegen aan een video- of audiobestand

Meer informatie over opmerkingen bewerken, verwijderen of verbergen

Gebruik je Dropbox nog niet? Kijk hoe je met Dropbox eenvoudig bestanden kunt synchroniseren.