Opmerkingen uitschakelen voor een bestand

Bijgewerkt Oct 10, 2023

Je kunt opmerkingen uitschakelen voor een bestand nadat je dit hebt gedeeld met anderen.

Nieuw bij Dropbox? Kijk hoe gemakkelijk je aantekeningen kunt toevoegen aan items waar je samen met anderen aan werkt.

Opmerkingen uitschakelen voor een bestand:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de naam van het bestand waarvoor je opmerkingen wilt uitschakelen.
  3. Klik op Opmerkingen in de rechterzijbalk.
    • Als je rechterzijbalk niet ziet, klik je op de pijl of de knop Opmerkingen aan de rechterkant van het scherm.
  4. Klik op “" (drie puntjes) in het opmerkingenvenster.
  5. Klik op Opmerkingen uitschakelen.

Als je opmerkingen weer wilt inschakelen:

• Volg dezelfde stappen als hierboven en klik op Opmerkingen inschakelen.

Wil je meldingen over opmerkingen uitschakelen? Meer informatie.

Opmerkingen uitschakelen voor een Dropbox-team

Je schakelt als volgt opmerkingen uit voor je Dropbox-team:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Opmerkingen.
  5. Zet Opmerkingen op Uit.
highlight icon

Opmerkingen:

• Deze instelling is niet van toepassing op materiaal voor Verzenden en Volgen.
  • Als opmerkingen zijn ingeschakeld, kunnen teamleden opmerkingen nog wel uitschakelen per bestand.