Hvordan slå av kommentering for en fil

Oppdatert Oct 10, 2023

Du kan deaktivere kommentarer for en fil etter at du har delt den med andre.

Er Dropbox nytt for deg?Se hvordan du enkelt kan legge til anmerkninger på arbeidet dere samarbeider om.

Slik deaktiverer du kommentarer for en fil:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet på filen du vil deaktivere kommentarer for.
  3. Klikk på Kommentarer i høyre sidefelt.
    • Hvis høyre sidefelt ikke er åpent, klikker du på pilen eller Kommentarer til høyre på skjermen.
  4. Klikk på «» (tre horisontale prikker) i kommentarvinduet.
  5. Klikk på Deaktiver kommentarer.

Hvis du vil aktivere kommentarer igjen, kan du:

• Følg de samme trinnene som ovenfor, og klikk på Aktiver kommentarer.

Ute etter å slå av varsler for kommentarer? Finn ut hvordan.

Hvordan deaktivere kommentarer for et Dropbox-team

Slik deaktiverer du kommentarer for Dropbox-teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Kommentarer.
  5. Endre Kommentarer til Av.
highlight icon

Merknader:

• Denne innstillingen gjelder ikke for Send og spor-innhold.
  • Hvis kommentarer er aktivert, kan medlemmer på teamet ditt deaktivere kommentarer for bestemte filer.