Hvordan endre innstillingene for e-postvarsling

Oppdatert Nov 06, 2023
Hvis du vil endre innstillingene for e-postvarsling, kan du velge om du vil motta nyhetsbrev, tips og kontovarsler.

Hvordan endre innstillingene for e-postvarsling

Slik endrer du innstillingene for e-postvarsling:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Varslinger.
  5. Merk eller fjern merkingen i avmerkingsboksene ved siden av e-postvarslingene du vil endre.

Hvordan slutte å abonnere på e-postvarslinger

Du kan slutte å abonnere på e-postvarslinger ved å fjerne merkingen i boksen ved siden av varslingen du ikke lenger ønsker å motta.

Du kan også klikke på Avbryt abonnement nederst i en e-post du mottar fra Dropbox for å avslutte abonnementet på denne varslingstypen.