Kan jeg slå sammen Dropbox-kontoer?

For øyeblikket er det ikke mulig å automatisk kombinere Dropbox-kontoer for enkeltpersoner.

Den enkleste måten å kombinere individuelle kontoer på, er å flytte alle filer og mapper fra den eldre kontoen til kontoen du velger å bruke.

Kan jeg slå sammen flere Dropbox Business-kontoer?

Du kan dessverre ikke slå sammen individuelle Dropbox Business-kontoer. Du kan derimot lett flytte filer mellom kontoene.

Hvis du er administrator for et Dropbox-team, kan du slå sammen to Dropbox Business-team.

Hvordan overføre alle filer og mapper til en annen konto

Finn ut hvordan du flytter filer mellom to kontoer.