Kan jeg kombinere Dropbox Business-kontoer?

For øyeblikket er det ikke mulig å automatisk kombinere Dropbox-kontoer for enkeltpersoner.

Du kan slå sammen to team hvis du er medlem av Dropbox Business.

Den enkleste måten å kombinere individuelle kontoer på, er å dele alle filer og mapper fra den eldre kontoen til kontoen du velger å bruke. Du kan da slette den eldre kontoen

Slik kombinerer du kontoer ved å dele alle filer og mapper

Hvis du vil dele alle filene og mappene dine med en annen konto, må du manuelt dele hver fil og mappe fra Dropbox-kontoen.

Deretter må du kontrollere at alle filene som ble delt med deg, er lagt til i Dropbox. Slik gjør du det:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer.
  3. Klikk på Deling for å se en liste over filer og mapper som har blitt delt med deg.
  4. Klikk på Legg til ved siden av hver fil eller mappe. De blir lagt til filene dine.
  5. Klikk på Mine filer.
  6. Finn filene og mappene du la til nå nettopp, og del dem med hovedkontoen din.

Når du har delt alle filene og mappene, kan du slette dem fra den opprinnelige kontoen eller slette hele kontoen.