Slik flytter du filer mellom to Dropbox-kontoer

Oppdatert Jul 01, 2024

Den enkleste måten å flytte filer mellom kontoer på, er via en delt mappe.

Dropbox-teamkontoer: Finn ut hvordan du flytter filer mellom de to kontoene dine.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox hjelper deg med å dele filer og mapper på en enkel måte.

Fra den første kontoen din

1. Logg på kontoen som har filene du ønsker å flytte.
  2. Opprett en delt mappe og inviter den andre kontoen.
  3. Flytt filer manuelt ved å dra og slippe dem i den nyopprettede delte mappen.
  4. Logg av denne kontoen.

Fra den andre kontoen din

1. Logg inn på dropbox.com med e-postadressen for den andre kontoen din.
  2. Klikk på Delt i venstre sidestolpe.
  3. Hold musepekeren over mappen du nettopp har delt, og klikk på Bli med i mappen.
  4. Mappen åpnes, og nå kan du flytte filene fra den mappen til andre plasseringer i Dropbox-kontoen din.

Når filene er flyttet ut av den delte mappen, er de ikke lenger tilgjengelige fra den første kontoen.

magic wand icon

Tips: Du kan  forlate den delte mappen når du er ferdig med å flytte filene, eller la den ligge der i tilfelle du trenger å utveksle filer mellom kontoene igjen senere.