Hvordan løse inn Pixlr + Dropbox 25 GB-kampanjen

Oppdatert Feb 01, 2024

Hvis du bruker Pixlr, kan du være kvalifisert til å få ytterligere 25 GB med Dropbox-lagringsplass i seks måneder.

Slik løser du inn denne kampanjen:

1. Gå til pixlr.com.
  2. Klikk på banneret som nevner tilbudet.
  3. Klikk på Send inn på siden hvor man kan løse inn kuponger på dropbox.com.
    • Hvis du ikke er logget på Dropbox-kontoen din, blir du omdirigert til innloggingssiden til Dropbox først.

Finn ut mer om hva som skjer når kampanjen som gir deg ekstra lagringsplass utløper.

Vilkår for kampanjen fra Dropbox og Pixlr

Denne kampanjen er tilgjengelig for Pixlr-kunder som kvalifiserer for kampanjen. For å løse inn kampanjen må berettigede brukere (a) logge inn på Dropbox-kontoen sin eller opprette en ny Dropbox-konto, (b) sende inn den viste kupongen. Kampanjen gjelder for én enkelt, privat Dropbox-konto, som i seks (6) måneder, fra datoen tilbudet ble innløst, får 25 GB med ekstra lagringsplass i tillegg til plassen som Dropbox tilbyr for gratiskontoer. Denne kampanjen kan ikke løses inn hvis en bruker er en del av et Dropbox-team. Hver bruker kan kun benytte seg av én kampanje av denne typen for én enkelt konto. Når kampanjeperioden på seks måneder utløper, fjernes den ekstra plassen på 25 GB som ble lagt til brukerens Dropbox-konto automatisk. Dropbox skal brukes i henhold til tjenestevilkårene, personvernerklæringen og andre vilkår for bruk av Dropbox. Kampanjen gjelder ikke i Kina, Cuba, Iran, Nord-Korea, Sudan eller Syria.