Gebruikmaken van de actie voor 25 GB van Pixlr en Dropbox

Bijgewerkt Feb 02, 2024

Als je een gebruiker van Pixlr bent, kom je mogelijk in aanmerking voor 25 GB extra Dropbox-opslagruimte gedurende een periode van zes maanden.

Je kunt als volgt gebruikmaken van deze actie:

1. Ga naar pixlr.com.
  2. Klik op de banner met de aanbieding.
  3. Klik op Verzenden op de pagina voor het inwisselen van tegoedbonnen op dropbox.com.
    • Als je niet bent aangemeld bij je Dropbox-account, word je eerst doorgestuurd naar de aanmeldpagina van Dropbox.

Meer informatie over wat er gebeurt wanneer je actie voor opslagruimte vervalt.

Voorwaarden voor de actie van Dropbox en Pixlr

Deze actie is beschikbaar voor Pixlr-klanten die in aanmerking komen voor de actie. Gebruikers die in aanmerking komen, kunnen deelnemen aan de actie door (a) zich aan te melden bij hun Dropbox-account of door een nieuw Dropbox-account te maken en (b) de weergegeven tegoedbon te verzenden. Deze actie is geldig voor één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement en geeft zes maanden lang, gerekend vanaf de datum van deelname aan de actie, recht op 25 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis, Plus- of Professional-account. Van deze actie kan geen gebruik worden gemaakt als een gebruiker deel uitmaakt van een Dropbox-team. Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één aanbieding van dit type voor één account. De 25 GB opslagruimte die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, wordt na afloop van de actieperiode van zes maanden automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox valt onder de Servicevoorwaarden, het Privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan en Syrië.