Een Dropbox Plus-aanbieding activeren met een licentiecode

Bijgewerkt Nov 05, 2023
person icon

Je kunt alleen een licentiecode van een Dropbox-aanbieding activeren als je op dit moment een Dropbox Basic- of Plus-abonnement (met 2 TB) hebt zonder add-ons. Klik hier om je huidige abonnement te zien

Dropbox biedt samen met verschillende partners Dropbox Plus-abonnementen aan. Als je een van deze abonnementen koopt, krijg je een licentiecode.

Als je een Plus-account hebt (met 2 TB), kun je alleen met een creditcard of PayPal betalen voor je abonnement. Als je Apple/iOS-betalingen of een Google Play-abonnement gebruikt, moet je je betalingsmethode wijzigen.

Een licentiecode voor een Dropbox-aanbieding activeren

Als je al een Dropbox-account hebt

1. Klik hier om je aan te melden.
  2. Voer je licentiecode in.
  3. Selecteer je land.
  4. Klik op Dropbox Plus in gebruik nemen.

Als je geen Dropbox-account hebt

1. Klik hier om een Dropbox-account te maken.
  2. Voer je licentiecode in.
  3. Selecteer je land.
  4. Klik op Dropbox Plus in gebruik nemen.

Kun je je licentiecode niet activeren?

Als je momenteel Apple Pay of Google gebruikt, moet je je factureringsmethode bijwerken met een creditcard of PayPal-account om de licentiecode voor een aanbieding te activeren.

We raden je ook aan enkele van deze stappen te proberen om het probleem op te lossen:

1. Voer je licentiecode opnieuw in zodat je zeker weet dat de code geen typefouten bevat.
  2. Klik hier om naar je pagina met abonnementen te gaan en controleer of je de code misschien al hebt geactiveerd.
    • Als je eerder Dropbox Basic gebruikte, zou je nu een Plus-account moeten hebben.
    • Als je al een gebruiker van Dropbox Plus bent, zou je een licentiecode moeten zien.
  3. Neem contact op met de provider van de licentiecode om de code te verifiëren en te controleren of deze geschikt is voor het land dat is gekoppeld aan je factuuradres.

Als je hebt bevestigd dat de licentiecode zou moeten werken en je deze nog steeds niet kunt gebruiken, verzend je een supportticket:

1. Ga naar dropbox.com/support.
  2. Selecteer Account.
  3. Selecteer Hulp voor een ander probleem vragen en voeg 'Probleem met licentiecode' toe aan de beschrijving van het probleem.