Hvordan bruke en lisensnøkkel til å gjøre krav på kampanjetilbudet på Dropbox Plus

Oppdatert Nov 06, 2023
person icon

Du kan bare løse inn en Dropbox-lisensnøkkel som er forbundet med en kampanje hvis du for øyeblikket har en Dropbox Basic- eller Plus-konto (2 TB) uten noen tillegg. Klikk her for å se ditt nåværende abonnement

I samarbeid med ulike partnere kan Dropbox tilby abonnementer på Dropbox Plus. Hvis du kjøper et av disse abonnementene, får du en lisensnøkkel.

Hvis du har en Plus-konto (2 TB), må du betale for abonnementet med et kredittkort eller PayPal. Hvis du bruker Apple/iOS-betalinger, eller et Google Play-abonnement, må du endre betalingsmetode.

Hvordan gjøre krav på en Dropbox-lisensnøkkel som er forbundet med en kampanje

Hvis du allerede har en Dropbox-konto

1. Klikk her for å logge på.
  2. Oppgi lisensnøkkelen.
  3. Velg land.
  4. Klikk på Begynn å bruke Dropbox Plus.

Hvis du ikke har noen Dropbox-konto

1. Klikk her for å opprette en Dropbox-konto.
  2. Oppgi lisensnøkkelen.
  3. Velg land.
  4. Klikk på Begynn å bruke Dropbox Plus.

Får du ikke til å løse inn lisensnøkkelen?

Hvis du for øyeblikket bruker Apple Pay eller Google, må du oppdatere faktureringsmetoden til et kredittkort eller en PayPal-konto for å gjøre krav på et lisensnøkkel-tilbud.

Vi anbefaler også at du prøver noen av disse feilsøkingstrinnene:

1. Oppgi lisensnøkkelen igjen for å være sikker på at du skrev den inn riktig.
  2. Klikk her for å gå til Abonnement-siden, og sjekk at du ikke allerede har løst inn nøkkelen.
    • Dersom du tidligere brukte Dropbox Basic, vil du nå ha en Plus-konto
    • Dersom du allerede har en Dropbox Plus-konto, bør du nå kunne se en lisensnøkkel.
  3. Kontakt leverandøren av lisensnøkkelen for å bekrefte nøkkelen, og sørg for at den gjelder for landet som er forbundet med faktureringsadressen din.

Hvis du har bekreftet at lisensnøkkelen din skal fungere og du fremdeles ikke er i stand til å bruke den, kan du sende inn en støttebillett:

1. Gå til dropbox.com/support.
  2. Velg Konto.
  3. Velg Få hjelp til et annet problem og skriv «Problem med lisensnøkkel» i beskrivelsen av problemet.