Gebruikmaken van de aanbieding voor 100 GB van MSI + Dropbox

Bijgewerkt Oct 19, 2023

Als je onlangs een apparaat van MSI hebt gekocht, kom je mogelijk in aanmerking voor 100 GB extra Dropbox-opslagruimte.

Je kunt als volgt gebruikmaken van deze actie:

• Klik op het Dropbox-pictogram op je desktop om Dropbox te openen op je MSI-apparaat. Registreer je voor een Dropbox-account door je gegevens in te vullen op deze pagina. Klik op Aanmelden als je al een Dropbox-account hebt.
  • Je kunt ook de unieke link gebruiken die MSI bij je nieuwe apparaat levert om Dropbox te downloaden.Deze link zal de aanbieding automatisch herkennen.

Veelgestelde vragen

Hoelang is de aanbieding geldig?

De aanbieding is 90 dagen geldig voor alle gebruikers die een nieuw en in aanmerking komend MSI-apparaat kopen en registreren.

Welke MSI apparaten komen in aanmerking voor de 100GB aanbieding van Dropbox?

De apparaten die in aanmerking komen zijn desktops, moederborden, grafische kaarten en andere randapparatuur.

Als ik meerdere apparaten heb aangeschaft die in aanmerking komen voor de aanbieding kan ik dan meerdere keren gebruikmaken van dezelfde aanbieding?

Nee. Elke Dropbox-account kan maar één keer gebruik maken van een bepaalde soort aanbieding.

Kan ik mijn opslagruimte uit de aanbieding overdragen aan een andere account?

Nee, de opslagruimte uit de aanbieding kan na verzilvering niet overgedragen worden.

Kan ik gebruik maken van de aanbieding vanaf een refurbished of tweedehands apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de aanbieding is alleen beschikbaar voor de originele koper of het apparaat dat in aanmerking komt.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor de aanbieding?

Er kunnen tal van redenen zijn waarom je niet in aanmerking komt voor de opslagruimte uit de actie:

• Je komt slechts één keer in aanmerking voor een bepaald type actie.
    • Bijvoorbeeld, je kan de MSI aanbieding niet meer dan één keer verzilveren op dezelfde Dropbox-account, ook niet als je meerdere MSI-apparaten koopt die allemaal in aanmerking komen.
  • De Dropbox-app staat niet standaard op je apparaat.
  • Je hebt je apparaat van de vorige eigenaar of opnieuw ingericht gekocht, en de vorige eigenaar heeft al gebruikgemaakt van de actie voor dat apparaat.
    • Per apparaat kan slechts eenmaal van een actie voor meer opslagruimte gebruik worden gemaakt.
  • Je apparaat komt mogelijk niet in aanmerking voor de actie vanwege uitzonderingen die bepaalde landen of verkooppunten hebben gemaakt.

Voorwaarden van de Dropbox-actie voor MSI-apparaten

Voor MSI-apparaten waarop de Dropbox-app standaard aanwezig is, is de aanbieding beschikbaar voor de eerste gebruiker die voldoet aan bovenstaande criteria. Met de actie krijgt één persoonlijk Dropbox-account gedurende een vaste periode extra opslagruimte bovenop de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account (de precieze periode en hoeveelheid opslagruimte worden hierboven vermeld). Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één aanbieding van dit type voor één account. De aanbieding is mogelijk niet beschikbaar voor gebruikers die eerder een Dropbox-aanbieding hebben ontvangen bij aankoop van een apparaat van een ander merk dan MSI. Na afloop van de actieperiode wordt de extra opslagruimte uit de aanbieding die is toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Ontdek hoe je meer opslagruimte kunt verdienen voor je account.

Het gebruik van Dropbox is onderworpen aan de servicevoorwaarden, het privacybeleid en andere voorwaarden van Dropbox. Deze actie is niet beschikbaar in China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië, de Krim-regio en andere landen waar de Dropbox-service wettelijk verboden is.