Så här löser du in MSI + Dropbox-erbjudandet med 100 GB

Uppdaterat Oct 19, 2023

Har du nyligen köpt en MSI-enhet kan du vara berättigad till ytterligare 100 GB lagringsutrymme i Dropbox.

Lösa in kampanjen:

• Klicka på Dropbox-genvägen på datorns skrivbord för att öppna Dropbox på din MSI-enhet. Sedan kan du antingen registrera ett nytt Dropbox-konto genom att fylla i uppgifterna på den sidan, eller klicka på logga in om du redan har ett Dropbox-konto.
  • Du kan också använda den unika länken som MSI tillhandahåller med din nya enhet för att ladda ner Dropbox. Länken kommer automatiskt att känna igen kampanjen.

Vanliga frågor

Hur länge är kampanjen giltig?

Kampanjen är giltig i 90 dagar för alla användare som köper och registrerar en ny och berättigad MSI-enhet.

Vilka MSI-enheter är berättigade till kampanjen med 100 GB på Dropbox?

Berättigade enheter är datorer, moderkort, grafikkort och annan kringutrustning.

Om jag har köpt flera kampanjberättigade enheter, kan jag lösa in samma erbjudande flera gånger?

Nej. Varje Dropbox-konto kan bara lösa in samma typ av erbjudande en gång.

Kan jag överföra mitt kampanjlagringsutrymme till ett annat Dropbox-konto?

Nej, kampanjlagringsutrymmet kan inte överlåtas när det väl har lösts in.

Kan jag få kampanjen på en renoverad eller begagnad enhet?

Nej. Kampanjlagringsutrymmet är endast tillgängligt för den ursprungliga köparen av den berättigade enheten.

Varför kan jag inte lösa in kampanjlagringsutrymmet?

Det kan finnas många anledningar till att du inte är kvalificerad att lösa in kampanjlagringsutrymmet:

• Du är endast kvalificerad att lösa in samma typ av kampanjerbjudande en gång.
    • Du kan till exempel inte lösa in MSI-kampanjen mer än en gång för samma Dropbox-konto, även om du köper flera kvalificerade MSI-enheter.
  • Dropbox-applikationen har inte förinstallerats på din enhet.
  • Du har köpt en begagnad eller renoverad enhet och den tidigare ägaren har redan löst in den kampanj som medföljde enheten.
    • Varje enhet kan endast tjäna kampanjlagringsutrymme en gång.
  • Din enhet kanske inte är kvalificerad för kampanjen på grund av vissa undantag avseende länder och återförsäljare.

Villkor för Dropbox kampanj för MSI-enheter

För MSI-enheter som har Dropbox-klienten förinstallerad gäller kampanjen för den första användaren som uppfyller kriterierna ovan. Kampanjen innebär att ett Dropbox-konto med en personlig plan får ytterligare lagringsutrymme under en bestämd tidsperiod (exakt mängd och varaktighet anges ovan), utöver det lagringsutrymme som Dropbox erbjuder användare med kostnadsfria konton. Alla användare är endast berättigade till ett erbjudande av den här typen, för ett enda konto. Kampanjen kanske inte är tillgänglig för användare som tidigare har fått en Dropbox-kampanj genom inköp av en enhet som inte kommer från MSI. När kampanjperioden går ut kommer detta extra kampanjlagringsutrymme i användarens Dropbox att automatiskt återgå till ditt ursprungliga lagringsutrymme. Läs mer om hur du kan tjäna mer lagringsutrymme till ditt konto.

Dropbox ska användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, sekretesspolicy och övriga villkor. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien, Krim-regionen eller något annat land eller annan region som förbjuds enligt lag.