Kampanj med Dropbox och Moto Essentials för företag: en översikt

Uppdaterat Dec 12, 2023
person icon

I den här artikeln beskrivs en funktion som finns tillgänglig för vissa av Motorolas kunder.

Motorola-kunder som köper Moto Essentials för företag får åtkomst till Dropbox-molnlagring.

Vad är Moto Essentials för företag?

Moto Essentials för företag är en lösning som erbjuds av Motorola och som inkluderar Dropbox-lagringsutrymme, plus alla andra funktioner som ingår i Dropbox Enterprise.

Hur köper jag Dropbox-molnlagring via Motorola?

När du köper Moto Essentials för företag ingår Dropbox-molnlagring i ditt köp. Du kan köpa Moto Essentials för företag direkt via Motorola.

Vad gör jag om jag vill ändra något i min Dropbox-plan?

Om du är teamadmin kan du ändra ditt tilldelade Dropbox-lagringsutrymme eller antalet personer i teamet. För att göra detta kontaktar du en representant på Motorolas support via mejladressen som anges i ditt välkomstmail.

Vem är berättigad?

Det här erbjudandet är för team. Alla kunder som köper Moto Essentials för företag kan skaffa Dropbox-molnlagring.

Var vänder jag mig för att få kundsupport?

För frågor och kundsupport kan du kontakta din teamadmin. Om du är teamadmin kontaktar du en representant på Motorolas support via mejladressen som anges i ditt välkomstmail.

Läs mer om återförsäljarsupporten som Motorola tillhandahåller.