Hvordan redigere filer i andre programmer med Dropbox-utvidelser

Med Dropbox Extensions kan du åpne og redigere filer med appene til tredjepartspartnere, direkte fra Dropbox-kontoen din. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Før pekeren over filen du vil åpne.
  3. Klikk på Åpne med for å se en rullegardinmeny med tilgjengelige apper.
  4. Klikk på tredjepartsappen du vil åpne filen i.
    • Hvis det er første gang du kobler appen til Dropbox, kan appen be deg om godkjenning
  5. Når du har redigert eller gjort noe med filen, lagrer eller bruker du endringene (dette trinnet vil variere, avhengig av appen).
  6. Den nye redigerte filen lagres sammen med den opprinnelige filen, men det redigerte filnavnet vil ha ytterligere informasjon om filens tilstand og programmet den ble modifisert med. Hvis det opprinnelige filnavnet f.eks. er «Min kontrakt.pdf», vil den nye redigerte filen kanskje ha navnet «Min kontrakt (signert-AdobeSign).pdf».

Obs! Administratorer for Dropbox Business-team kan velge å deaktivere utvidelser, hvis de ønsker det. Hvis du vil ha utvidelser aktivert for teamet ditt, kontakter du teamets administrator.

Finn ut mer om å åpne filer i Dropbox.