Bestanden en mappen toevoegen aan je Dropbox-account

Op je computer

Sleep bestanden naar de Dropbox-map op je computer. In de meeste toepassingen kun je ook met de menuoptie Opslaan als... bestanden direct in je Dropbox-map opslaan.

Gebruik je Dropbox nog niet? Ontdek hoe je met Dropbox eenvoudig grote bestanden kunt verzenden.

Bestanden in je Dropbox-map worden automatisch overal gesynchroniseerd waar je toegang hebt tot je bestanden in Dropbox, inclusief dropbox.com en de Dropbox-desktopapp en de mobiele Dropbox-app.

Selecteer het besturingssysteem dat je gebruikt voor meer informatie.

Nadat je de desktopapp hebt geïnstalleerd, wordt de Dropbox-map gemaakt. De map komt mogelijk ook voor in de lijst Favorieten in de Finder.
Sleep bestanden direct naar je Dropbox-map.
Nadat je de desktopapp hebt geïnstalleerd, staat de Dropbox-map in de map met je gebruikersnaam (bijvoorbeeld C:\Users\Panda\Dropbox). De map komt mogelijk ook voor in de lijst Favorieten in Windows Verkenner.
Voeg bestanden direct aan je Dropbox toe.

Op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Uploaden.
  3. Klik op Bestanden of Map.
    • Als je Bestanden kiest, selecteer je zoveel bestanden als je wilt en klik je vervolgens op Openen.
    • Als je Map kiest, selecteer je een map en klik je op Uploaden.

Opmerking: Alle bestanden of mappen die je uploadt via dropbox.com, kunnen maximaal 50 GB zijn. Gebruik voor grotere bestanden of mappen de desktopapp of mobiele apps, want daarvoor geldt deze groottebeperking niet.