Bestanden toevoegen aan je Dropbox

Op je computer

Sleep bestanden naar de Dropbox-map op je computer. In de meeste toepassingen kun je ook met de menuoptie Opslaan als... bestanden direct in je Dropbox-map opslaan.

Gebruik je Dropbox nog niet? Ontdek hoe je met Dropbox eenvoudig grote bestanden kunt verzenden.

De bestanden in je Dropbox-map worden automatisch gesynchroniseerd met dropbox.com en je andere gekoppelde apparaten.

Selecteer het besturingssysteem dat je gebruikt voor meer informatie.

Nadat je de desktopapp hebt geïnstalleerd, wordt een Dropbox-map gemaakt in de basismap. De map komt mogelijk ook voor in de lijst Favorieten van de Finder.
Sleep bestanden direct naar je Dropbox-map.
Nadat je de desktopapp hebt geïnstalleerd, staat de Dropbox-map in de map met je gebruikersnaam (bijvoorbeeld C:\Users\Panda\Dropbox). De map komt mogelijk ook voor in de lijst Favorieten van Windows Verkenner. Je kunt de map ook eenvoudig openen door in het systeemvak op het Dropbox-pictogram te klikken en daarna in het geopende venster op de Dropbox-map te klikken.
Voeg bestanden direct aan je Dropbox toe.

Op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Uploaden.
  3. Kies Bestanden of Map.
    • Als je Bestanden kiest, selecteer je zoveel bestanden als je wilt en klik je vervolgens op Openen.
    • Als je Map kiest, selecteer je een map en klik je op Uploaden.

Opmerking: Alle bestanden of mappen die je uploadt via dropbox.com, kunnen maximaal 50 GB zijn. Gebruik voor grotere bestanden of mappen de desktopapp of mobiele apps, want daarvoor geldt deze groottebeperking niet.