Dropbox en macOS Catalina 10.15 of hoger

In dit artikel worden de wijzigingen besproken die je in Dropbox zou kunnen zien als je onlangs macOS Catalina 10.15 of hoger hebt geïnstalleerd.

Als je onlangs een upgrade naar de nieuwste versie van macOS hebt uitgevoerd en de Dropbox-desktopapp is geïnstalleerd op je computer, raden we je aan om Dropbox bij te werken naar de nieuwste versie. Dit zorgt ervoor dat je prettig kunt werken.

Meldingen

Als je je apparaat hebt bijgewerkt, zie je de mededeling dat Dropbox je meldingen wil sturen.

Klik op Sta toe om te zorgen dat je op de hoogte blijft van alle bestandsactiviteit.

Je kunt je meldingsvoorkeuren op elk moment wijzigen door Systeemvoorkeuren te openen en op Meldingen te klikken.

Camera-uploads

Wanneer je je computer hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie van macOS en je mobiele apparaat aansluit op je computer, zie je de melding dat Dropbox toegang wil tot bestanden op een verwisselbaar volume.

Als je op OK klikt, uploadt Dropbox automatisch foto's vanaf je mobiele apparaat. Meer informatie over camera–uploads

Schermafdrukken en schermopnamen

Wanneer je je eerste schermafdruk of schermopname hebt gemaakt, zie je mogelijk de melding dat Dropbox toegang wil tot bestanden in de map Bureaublad.

Als je op OK klikt, worden al je schermafdrukken en schermopnamen automatisch opgeslagen in een Dropbox-map genaamd Schermafdrukken