Hur du slutar följa ett Paper-dokument

Uppdaterat Nov 22, 2023

När du slutar följa (eller avprenumererar) från ett dokument stänger du av e-postaviseringar om dokumentuppdateringar. Du kommer fortfarande att se dokumentet i din fillista och ha tillgång till det. Som standard följer du alla dokument du äger eller redigerar.

Sluta följa eller avsluta prenumeration på ett Paper-dokument:

1. Öppna det Paper-dokument du vill sluta följa.
  2. Klicka på ... (ellipsikonen).
  3. Avmarkera Följer.

Ändra meddelandeinställningar för Paper:

1. Klicka på klockan (Meddelanden) längst upp till höger i ett Paper-dokument.
  2. Klicka på kugghjulsikonen bredvid Markera alla som lästa.
  3. Paper-delen längst ner, avmarkerar du alla meddelanden du vill avsluta prenumerationen på.

Avsluta prenumeration på meddelanden i en kommentarstråd

Avsluta prenumerationen på meddelanden i en specifik kommentarstråd:

1. Öppna meddelandet om den kommentarstråden.
  2. Bläddra längst ner och klicka på avsluta prenumerationen på den här tråden.