Vad förändras i nya Dropbox?

Den nya Dropbox-klienten är en välordnad plats där du kan samla traditionella filer, molninnehåll, Dropbox Paper-dokument och webbgenvägar – och arbeta på det sätt som fungerar för dig.

Dropbox klientupplevelse innefattar följande:

Tillsammans utgör de din personliga plats där du alltid lätt kan kolla upp det senaste vad gäller jobbet och fokusera på nästa steg – direkt från datorn.

röstningsruta med bockmarkering Läs mer om den nya Dropbox-klienten.

Så här får du den nya Dropbox-klienten

Har du eller teamet redan laddat ner den nya Dropbox-klienten: Läs mer om övergången till den nya Dropbox-upplevelsen.

Har du eller teamet inte installerat Dropbox-klienten ännu: Läs mer om hur du laddar ner och installerar den nya klienten.

Dropbox Spaces

Dropbox Spaces är en ny funktion som omvandlar dina mappar till gemensamma arbetsytor.

Mappar har nu ett tomt sökbart fält längst upp som kallas för översikten. Du kan nåla fast en fil eller mapp (se Nåla fast filer och mappar) eller lägga till en kommentar, länk, att-göra-uppgift eller @omnämnande i översikten. Alla dessa åtgärder omvandlar mappen till ett Dropbox Spaces-utrymme.

röstningsruta med bockmarkering  Läs mer om Dropbox Spaces.

Nåla fast filer och mappar

Nu går det att nåla fast en fil eller mapp längst upp i en mapp (vilket gör mappen till ett Dropbox Spaces-utrymme) så att den alltid visas längst upp för enkel åtkomst.

Obs! Dina nålar visas inte i Utforskaren eller Finder. För att få tillgång till fastnålade filer och mappar måste du använda Dropbox-klienten, dropbox.com eller Dropbox för mobila enheter.

röstningsruta med bockmarkering  Mer information om fastnålning.

Intelligenta filförslag

Under den nya fliken Till dig i systemfältet/menyfältet ser du intelligenta förslag på filer och mappar baserat på din Dropbox-aktivitet så att du enkelt kan gå tillbaka till de filer du kan troligen behöver.

röstningsruta med bockmarkering Läs mer om fliken Till dig.

Uppdaterade filförhandsvisningar

I den tidigare versionen av Dropbox fanns filförhandsvisningar bara på dropbox.com. Med den nya Dropbox-klienten kan du förhandsvisa, visa och kommentera filer – inklusive video – direkt i Dropbox-klienten.

röstningsruta med bockmarkering Läs mer om hur du förhandsvisar en fil i Dropbox.

Lagra teamets molninnehåll och genvägar direkt i Dropbox

Nu går det att skapa, lagra och dela följande direkt i Dropbox:

• Dropbox Paper-dokument
  • Google Dokument, Kalkylark och Presentationer
  • Microsoft Word-, Excel- och PowerPoint-filer

Du kan även lagra en genväg till en webbsida i en Dropbox-mapp på samma sätt som du lagrar en fil.

Läs mer om skapande av dokument:

röstningsruta med bockmarkeringGoogle Dokument i Dropbox.

röstningsruta med bockmarkeringMicrosoft-dokument i Dropbox.

röstningsruta med bockmarkeringPaper-dokument i Dropbox.

röstningsruta med bockmarkeringGenvägar till webbsidor

Nya tredjepartsintegreringar

Förvara teamets filer, möten och kommentarer på ett och samma ställe genom att koppla verktyg som Slack och Zoom.

Det går även att ansluta din Google- eller Outlook-kalender till ditt Dropbox-konto för att se eller gå med i kommande möten direkt från Dropbox.

röstningsruta med bockmarkering Läs mer om hur du använder Slack med Dropbox.

röstningsruta med bockmarkering Läs mer om hur du använder Zoom med Dropbox.

röstningsruta med bockmarkering  Läs mer om hur du integrerar din kalender.

Dropbox Transfer

Dela stora filer med andra på ett enkelt och säkert sätt, även om de inte har något Dropbox-konto. Det går även att bekräfta filleveranser och spåra hur många gånger dina filer har laddats ner.

röstningsruta med bockmarkering  Läs mer om Dropbox Transfer.