Hur går jag med i beta-versionen av Dropbox på min Android?

För att testa beta-versionen av Dropbox-appen för Android, gå till registreringssidan för betatestning.

När du har installerat betaversionen får du regelbundna uppdateringar genom Google Play Butik.

Observera att beta-produkter vanligtvis inte har utsatts för samma testning av tillförlitlighet, tillgänglighet och säkerhet som andra Dropbox-produkter. Det går när som helst att avinstallera betaversionen och återgå till den vanliga Dropbox-appen.

Läs mer om Dropbox-programmet för tidig åtkomst.

Har Dropbox ett beta-program för iOS?

Dropbox har ett begränsat beta-program för iOS-användare, som för närvarande är stängt i väntan på framtida uppdateringar.