Sådan stopper du med at følge et Paper-dokument

Opdateret Nov 23, 2023

Når du stopper med at følge (eller afmelder) et dokument, slås e-mailmeddelelser om dokumentopdateringer fra. Du kan stadig se dokumentet på din filliste og har stadig adgang til det. Du følger som standard alle de dokumenter, du ejer eller redigerer.

Sådan stopper du med at følge eller afmelder et Paper-dokument:

1. Åbn det Paper-dokument, du ikke længere vil følge.
  2. Klik på ikonet … (de tre prikker).
  3. Fjern markeringen af Følger.

Sådan ændrer du dine indstillinger for meddelelser om Paper:

1. Klik på klokkeikonet (Meddelelser) i øverste højre hjørne af et Paper-dokument.
  2. Klik på tandhjulsikonet ud for Markér alle som læst.
  3. Fjern markeringen af alle de meddelelser, du vil afmelde, under Paper nederst på siden.

Sådan afmelder du alle meddelelser om en kommentartråd

Sådan afmelder du alle meddelelser om en bestemt kommentartråd:

1. Åbn meddelelsen om kommentartråden.
  2. Rul ned til bunden, og klik på Afmeld meddelelser om tråden.