Hvilke systemkrav skal opfyldes for at køre Dropbox?

Du får den bedste oplevelse ved altid at holde din enhed opdateret med den nyeste version af Dropbox-appen og køre appen på en enhed med mindst:

• 1 GB harddiskplads
  • 2 GB RAM

Vælg din enhed eller dit operativsystem for at se dine systemkrav:

Der kræves måske yderligere opdateringer for at køre:

Systemkrav til Dropbox-appen til iOS-mobilenheder

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en iPhone, iPad eller iPod touch:

Systemkrav til Dropbox-appen til Android-mobilenheder

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-appen på en Android-telefon:

Systemkrav til Dropbox-appen til Windows 10 i S-tilstand

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en enhed med Windows 10 i S-tilstand:

Systemkrav til Dropbox-appen til Mac-computere

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-appen på en Mac-computer:

Systemkrav til Dropbox-appen til Windows-computere

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-appen på en Windows-computer (ikke i S-tilstand):

Systemkrav til Dropbox-appen til Linux-computere

De vigtigste krav til Linux

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en Linux-computer:

• Operativsystemet Ubuntu 14.04 eller en nyere version, Fedora 21 eller en nyere version
  • Glibc 2.19 eller nyere
  • Den nyeste Dropbox-app til Linux
  • En Dropbox-mappe på en harddisk eller partition, som er formateret med et af følgende filsystemtyper:
    • ext4
    • zfs (kun på 64 bit-systemer)
    • eCryptFS (baseret på ext4)
    • xfs (kun på 64 bit-systemer)
    • btrfs

Bemærk! Du kan muligvis godt bruge Dropbox på computeren, selvom enheden ikke opfylder kravene til operativsystemet, men resultaterne kan svinge.

• Hvis du oplever et problem og kontakter Dropbox' support uden at opfylde systemkravene til Linux, bliver du bedt om at opfylde dem.

Den fulde Dropbox-app på Linux

Hvis du vil hente hele Dropbox-appen til computeren, skal du derudover bruge:

• En computer, der kan køre det krævede operativsystem og et af følgende miljøer:
    • GNOME-shell (kan kræve udvidelsen TopIcons for at få vist ikonet på proceslinjen)
    • Unity
    • GNOME Classic
    • XFCE med de tilsvarende Nautilus-afhængigheder
  • Desuden kan disse ekstra krav gælde:
    • GTK 2.24 eller nyere
    • Glib 2.40 eller nyere
    • Libappindicator 12.10 eller nyere
    • Nautilus 3.10.1 eller nyere

Fjernstyret Dropbox-app på Linux

Hvis du vil køre Dropbox-appen i fjernstyringstilstand ("headless", hvor du kun bruger kommandolinjen), behøver du kun Dropbox-appens vigtigste krav. Derefter kan du installere appen og bruge kommandolinjen i Linux (CLI) til at styre appen.

Systemkrav til dropbox.com

Du kan overføre og downloade filer fra dropbox.com via de fleste moderne browsere. Dropbox.com fungerer dog bedst i de to nyeste versioner af:

Systemkrav til Dropbox Paper og Dropbox Showcase

Du kan bruge Dropbox Paper og Dropbox Showcase i de fleste moderne browsere. De fungerer dog bedst i de to nyeste versioner af:

Dropbox Paper-app til mobilenheder

iPhone, iPad og iPod Touch:

Android-telefon:

Systemkrav til brug af IPv6-adresser

Dropbox på computeren understøtter forbindelse til netværk, der bruger IPv6-adresser.

Forudsætninger

• En opdateret version af Dropbox til computere
  • En DNS64/NAT64-gateway

Dropbox registrerer automatisk, hvilken adresseprotokol der anvendes på netværket. Hvis dit interne netværk bruger IPv6-adresser, vil Dropbox-programmet fungere i det miljø.

Implementering af dobbelt IP-stak (eller indbygget dobbelt stak)

Med en implementering af dobbelt IP-stak, hvor der både kan anvendes IPv6 og IPv4, bruger Dropbox som standard IPv6-netværket. Hvis det tager lang tid at fortolke IPv6-adresserne, vil programmet i stedet bruge IPv4.

Bemærk, at LAN-synkronisering bruger IPv4. Hvis dit netværk kun understøtter IPv6, kan du ikke bruge LAN-synkronisering.