Hvilke systemkrav skal opfyldes for at køre Dropbox?

Du får den bedste oplevelse ved altid at holde din enhed opdateret med den nyeste version af Dropbox-appen og køre appen på en enhed med mindst:

• 1 GB harddiskplads
  • 2 GB RAM

Vælg din enhed eller dit operativsystem for at se dine systemkrav:

Der kræves måske yderligere opdateringer for at køre:

Systemkrav til Dropbox-appen til iOS-mobilenheder

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en iPhone, iPad eller iPod touch:

Systemkrav til Dropbox-appen til Android-mobilenheder

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-appen på en Android-telefon:

Systemkrav til Dropbox-appen til Windows 10 i S-tilstand

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en enhed med Windows 10 i S-tilstand:

Systemkrav til Dropbox-appen til Mac-computere

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-appen på en Mac-computer:

Systemkrav til Dropbox-appen til Windows-computere

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-appen på en Windows-computer (ikke i S-tilstand):

Systemkrav til Dropbox-appen til Linux-computere

De vigtigste krav til Linux

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en Linux-computer:

• Operativsystemet Ubuntu 14.04 eller en nyere version, Fedora 21 eller en nyere version
  • Glibc 2.19 eller nyere
  • Den nyeste Dropbox-app til Linux
  • En Dropbox-mappe på en harddisk eller partition med formatet ext4
    • Bemærk! ecryptfs understøttes ikke, men Dropbox vil fortsat synkronisere med de understøttede filsystemer, der er krypteret via fuld diskkryptering (f.eks. LUKS)

Bemærk! Du kan muligvis godt bruge Dropbox på computeren, selvom enheden ikke opfylder kravene til operativsystemet, men resultaterne kan svinge.

• Hvis du oplever et problem og kontakter Dropbox' support uden at opfylde systemkravene til Linux, bliver du bedt om at opfylde dem.

Den fulde Dropbox-app på Linux

Hvis du vil hente hele Dropbox-appen til computeren, skal du derudover bruge:

• En computer, der kan køre det krævede operativsystem og et af følgende miljøer:
    • GNOME-shell (kan kræve udvidelsen TopIcons for at få vist ikonet på proceslinjen)
    • Unity
    • GNOME Classic
    • XFCE med de tilsvarende Nautilus-afhængigheder
  • Desuden kan disse ekstra krav gælde:
    • GTK 2.24 eller nyere
    • Glib 2.40 eller nyere
    • Libappindicator 12.10 eller nyere
    • Nautilus 3.10.1 eller nyere

Fjernstyret Dropbox-app på Linux

Hvis du vil køre Dropbox-appen i fjernstyringstilstand ("headless", hvor du kun bruger kommandolinjen), behøver du kun Dropbox-appens vigtigste krav. Derefter kan du installere appen og bruge kommandolinjen i Linux (CLI) til at styre appen.

Systemkrav til dropbox.com

Du kan overføre og downloade filer fra dropbox.com via de fleste moderne browsere. Dropbox.com fungerer dog bedst i de to nyeste versioner af:

Systemkrav til Dropbox Paper og Dropbox Showcase

Du kan bruge Dropbox Paper og Dropbox Showcase i de fleste moderne browsere. De fungerer dog bedst i de to nyeste versioner af:

Dropbox Paper-app til mobilenheder

iPhone, iPad og iPod Touch:

Android-telefon:

Systemkrav til brug af IPv6-adresser

Dropbox på computeren understøtter forbindelse til netværk, der bruger IPv6-adresser.

Forudsætninger

• En opdateret version af Dropbox til computere
  • En DNS64/NAT64-gateway

Dropbox registrerer automatisk, hvilken adresseprotokol der anvendes på netværket. Hvis dit interne netværk bruger IPv6-adresser, vil Dropbox-programmet fungere i det miljø.

Implementering af dobbelt IP-stak (eller indbygget dobbelt stak)

Med en implementering af dobbelt IP-stak, hvor der både kan anvendes IPv6 og IPv4, bruger Dropbox som standard IPv6-netværket. Hvis det tager lang tid at fortolke IPv6-adresserne, vil programmet i stedet bruge IPv4.

Bemærk, at LAN-synkronisering bruger IPv4. Hvis dit netværk kun understøtter IPv6, kan du ikke bruge LAN-synkronisering.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, får du mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør