Systemkrav til Dropbox

Du får den bedste oplevelse ved altid at holde din enhed opdateret med den nyeste version af Dropbox-appen og køre appen på en enhed med mindst:

• 1 GB harddiskplads
  • 2 GB RAM
Du kan finde systemkravene ved at vælge den app eller det website, du vil bruge, og derefter vælge dit operativsystem på listen nedenfor.

Afsnit i artiklen:

Dropbox-computerappen til Windows-computere

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-appen på en Windows-computer (ikke i S-tilstand):

Bemærk! Dropbox-computerappen understøtter ikke ARM-processorer på Windows-operativsystemer med undtagelse af Windows 10 i S-tilstand.

Dropbox-computerappen til Mac-computere

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-computerappen på en Mac-computer:

Bemærk! Dropbox understøtter Apple M1 på macOS Big Sur 11 eller nyere.

Dropbox-mobilappen til Android

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-mobilappen på en Android-enhed:

Dropbox-mobilappen til iPhone, iPad og iPod touch

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en iOS-enhed (iPhone, iPad eller iPod touch):

Dropbox-appen til Windows 10 i S-tilstand

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en enhed med Windows 10 i S-tilstand:

Bemærk! Dropbox understøtter ARM-processorer for versioner nyere end Windows 10 i S-tilstand.

Dropbox-computerappen til Linux-computere

De vigtigste krav til Linux

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en Linux-computer:

• Ubuntu 14.04 eller en nyere version
  • Fedora 21 eller en nyere version
  • Glibc 2.19 eller en nyere version
  • Den nyeste Dropbox-app til Linux
  • En Dropbox-mappe på en harddisk eller partition, som er formateret med et af følgende filsystemtyper:
    • ext4
    • zfs (kun på 64 bit-systemer)
    • eCryptFS (baseret på ext4)
    • xfs (kun på 64 bit-systemer)
    • btrfs

Bemærk!

• Du kan muligvis godt bruge Dropbox på computeren, selvom enheden ikke opfylder kravene til operativsystemet, men resultaterne kan svinge.
  • Hvis du oplever et problem og kontakter Dropbox' support uden at opfylde systemkravene til Linux, bliver du bedt om at opfylde dem.
  • Dropbox understøtter ikke ARM-processorer for Linux.

Den fulde Dropbox-app på Linux

Hvis du vil hente hele Dropbox-appen til computeren, skal du derudover bruge:

• En computer, der kan køre det krævede operativsystem og et af følgende miljøer:
    • GNOME-shell (kan kræve udvidelsen TopIcons for at få vist ikonet på proceslinjen)
    • Unity
    • GNOME Classic
    • XFCE med de tilsvarende Nautilus-afhængigheder
  • Desuden kan disse ekstra krav gælde:
    • GTK 2.24 eller en nyere version
    • Glib 2.40 eller en nyere version
    • Libappindicator 12.10 eller en nyere version
    • Nautilus 3.10.1 eller en nyere version

Fjernstyret Dropbox-app på Linux

Hvis du vil køre Dropbox-appen i fjernstyringstilstand ("headless", hvor du kun bruger kommandolinjen), behøver du kun Dropbox-appens vigtigste krav. Derefter kan du installere appen og bruge kommandolinjen i Linux (CLI) til at styre appen.

Dropbox-websitet på dropbox.com

Du kan overføre og downloade filer fra dropbox.com via de fleste moderne browsere. Dropbox.com fungerer dog bedst i de to nyeste versioner af:

IPv6-adresser

Dropbox på computeren understøtter forbindelse til netværk, der bruger IPv6-adresser.

Forudsætninger

• En opdateret version af Dropbox til computere
  • En DNS64/NAT64-gateway

Dropbox registrerer automatisk, hvilken adresseprotokol der anvendes på netværket. Hvis dit interne netværk bruger IPv6-adresser, vil Dropbox-programmet fungere i det miljø.

Implementering af dobbelt IP-stak (eller indbygget dobbelt stak)

Med en implementering af dobbelt IP-stak, hvor der både kan anvendes IPv6 og IPv4, bruger Dropbox som standard IPv6-netværket. Hvis det tager lang tid at fortolke IPv6-adresserne, vil programmet i stedet bruge IPv4.

Bemærk, at LAN-synkronisering bruger IPv4. Hvis dit netværk kun understøtter IPv6, kan du ikke bruge LAN-synkronisering.

Dropbox Paper på internettet og Dropbox Paper-mobilappen

Du kan bruge Dropbox Paper i de fleste moderne browsere. Det fungerer dog bedst i de to nyeste versioner af:

Dropbox Paper-app til mobilenheder

iPhone, iPad og iPod Touch:

Android-telefon:

Dropbox Passwords-computerappen eller -mobilapps

Se, hvordan du downloader og installerer Dropbox Passwords.

Dropbox Passwords-computerapp

Dropbox Passwords-computerappen fylder 256 MB på harddisken og bruger 256 MB RAM.

• Hvis du bruger Windows, skal du have Windows 10 (med Fall Creators-opdateringen) eller en nyere version.
  • Hvis du bruger en Mac, skal du have macOS Sierra 10.12 eller en nyere version.

Bemærk! Appen skal gemmes i mappen Programmer for at fungere som forventet

Dropbox Passwords-mobilapp

• Hvis du bruger en iPhone eller iPad, skal du have iOS 12 eller en nyere version.
    • Bemærk! Det er sikkert at bruge Dropbox Passwords-mobilappen på en iPad, men det understøttes ikke officielt.
  • Hvis du bruger Android, skal du have Android 6 (API-niveau 23) eller en nyere version.

Bemærk! Appen understøttes ikke i Chrome OS