Hvilke systemkrav skal opfyldes for at køre Dropbox?

Du får den bedste oplevelse ved altid at holde din enhed opdateret med den nyeste version af Dropbox-appen og køre appen på en enhed med mindst:

• 1 GB harddiskplads
  • 2 GB RAM

Vælg din enhed eller dit operativsystem for at se dine systemkrav:

Der kræves måske yderligere opdateringer for at køre:

Systemkrav til Dropbox-appen til iOS-mobilenheder

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en iPhone, iPad eller iPod touch:

Systemkrav til Dropbox-appen til Android-mobilenheder

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-appen på en Android-telefon:

Systemkrav til Dropbox-appen til Windows 10 i S-tilstand

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en enhed med Windows 10 i S-tilstand:

Systemkrav til Dropbox-appen til Mac-computere

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-appen på en Mac-computer:

Systemkrav til Dropbox-appen til Windows-computere

Du skal bruge følgende, hvis du vil køre Dropbox-appen på en Windows-computer (ikke i S-tilstand):

Systemkrav til Dropbox-appen til Linux-computere

De vigtigste krav til Linux

Du skal bruge følgende for at køre Dropbox-appen på en Linux-computer:

• Operativsystemet Ubuntu 14.04 eller en nyere version, Fedora 21 eller en nyere version
  • Glibc 2.19 eller nyere
  • Den nyeste Dropbox-app til Linux
  • En Dropbox-mappe på en harddisk eller partition, som er formateret med et af følgende filsystemtyper:
    • ext4
    • zfs (kun på 64 bit-systemer)
    • eCryptFS (baseret på ext4)
    • xfs (kun på 64 bit-systemer)
    • btrfs

Bemærk! Du kan muligvis godt bruge Dropbox på computeren, selvom enheden ikke opfylder kravene til operativsystemet, men resultaterne kan svinge.

• Hvis du oplever et problem og kontakter Dropbox' support uden at opfylde systemkravene til Linux, bliver du bedt om at opfylde dem.

Den fulde Dropbox-app på Linux

Hvis du vil hente hele Dropbox-appen til computeren, skal du derudover bruge:

• En computer, der kan køre det krævede operativsystem og et af følgende miljøer:
    • GNOME-shell (kan kræve udvidelsen TopIcons for at få vist ikonet på proceslinjen)
    • Unity
    • GNOME Classic
    • XFCE med de tilsvarende Nautilus-afhængigheder
  • Desuden kan disse ekstra krav gælde:
    • GTK 2.24 eller nyere
    • Glib 2.40 eller nyere
    • Libappindicator 12.10 eller nyere
    • Nautilus 3.10.1 eller nyere

Fjernstyret Dropbox-app på Linux

Hvis du vil køre Dropbox-appen i fjernstyringstilstand ("headless", hvor du kun bruger kommandolinjen), behøver du kun Dropbox-appens vigtigste krav. Derefter kan du installere appen og bruge kommandolinjen i Linux (CLI) til at styre appen.

Systemkrav til dropbox.com

Du kan overføre og downloade filer fra dropbox.com via de fleste moderne browsere. Dropbox.com fungerer dog bedst i de to nyeste versioner af:

Et Dropbox Business-team kan tilføje et andet teams administrator som administrator for deres eget team. Den nye administrator bliver administrator for flere teams. Den nye administrator, eller "multiteamadministratoren", kan gøre det samme som en administrator fra dit eget team med undtagelse af følgende:

• Vedkommende kan ikke få adgang til siden Afregning eller Hjælp i administratorpanelet
  • Vedkommende kan ikke logge på et teammedlems konto

Vil du i stedet tildele administratorrettighederne til en anden person i dit eget team? Se, hvordan.

Sådan tilføjer (eller fjerner) du en administrator fra et andet team

Hvis du er teamadministrator, kan du sende en administratoranmodning til en anden på teamet. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Betroede teams.
  5. Klik på Tilføj et team.
  6. Skriv e-mailadressen på den administrator, du vil tilføje, under Tilføj en teamadministrator fra det betroede team.
  7. Klik på Giv det betroede team adgang til mit administratorpanel.
  8. Klik på Continue.
  9. Acceptér vilkårene ved at markere afkrydsningsfeltet.
  10. Klik på Send anmodning.

Den anden administrator modtager en meddelelse i sin indbakke, der fører til siden Betroede teams, hvor vedkommende kan acceptere anmodningen.

Du kan fjerne en administrator fra dit team ved at gå til siden Betroede teams og klikke på Tilbagekald adgang ud for teamnavnet.

Sådan tilføjer (eller fjerner) du dig selv som administrator for et andet team

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke tilføje dig selv som administrator for et andet team. Kontakt administratoren for det andet team, og bed vedkommende følge disse trin for at tilføje dig.

Hvis du vil fjerne dig selv som administrator for et andet team:

1. Log på det andet teams administratorpanel.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Betroede teams.
  4. Klik på Fjern team ud for det team, du vil fjerne dig selv fra.

Systemkrav til Dropbox Paper og Dropbox Showcase

Du kan bruge Dropbox Paper og Dropbox Showcase i de fleste moderne browsere. De fungerer dog bedst i de to nyeste versioner af:

Dropbox Paper-app til mobilenheder

iPhone, iPad og iPod Touch:

Android-telefon:

Systemkrav til brug af IPv6-adresser

Dropbox på computeren understøtter forbindelse til netværk, der bruger IPv6-adresser.

Forudsætninger

• En opdateret version af Dropbox til computere
  • En DNS64/NAT64-gateway

Dropbox registrerer automatisk, hvilken adresseprotokol der anvendes på netværket. Hvis dit interne netværk bruger IPv6-adresser, vil Dropbox-programmet fungere i det miljø.

Implementering af dobbelt IP-stak (eller indbygget dobbelt stak)

Med en implementering af dobbelt IP-stak, hvor der både kan anvendes IPv6 og IPv4, bruger Dropbox som standard IPv6-netværket. Hvis det tager lang tid at fortolke IPv6-adresserne, vil programmet i stedet bruge IPv4.

Bemærk, at LAN-synkronisering bruger IPv4. Hvis dit netværk kun understøtter IPv6, kan du ikke bruge LAN-synkronisering.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, får du mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør